er ikke valgt nok værelser i forhold til antal personer

Gastronomi

med lokale råvarer

Lige siden Fakkelgaarden slog dørene op i 1992, har stedet været kendt for sit anmelderroste køkken. Her er det især de friske lokale råvarer og indflydelsen fra sønderjyske traditioner, som giver maden et helt særligt twist og sikrer gæster fra nær og fjern en uforglemmelig oplevelse.

Derudover krydres et besøg i Fakkelgaardens restaurant altid med særligt udsøgte vine, den bedste service og en fantastisk udsigt over
Flensborg Fjord.

Køkkenchefen

På Fakkelgaarden bruger vi udelukkende årstidens friske råvarer og allerhelst fra lokalområdet. Laksen ryger vi naturligvis selv. Den friskhed og kvalitet er en vigtig ingrediens i mit køkken og jeg nyder at forkæle gæsterne med smagfulde retter baseret på de absolut bedste råvarer.

Esben Krogh
Køkkenchef

Ønsker du at booke et bord?

Gå til online booking