Vegetaraften

Fredag den 16. juni 2023, kl. 18.30

Bliv overrasket af en kreativ gourmetmenu på en aften hvor vores køkkenteam sætter fokus på de mange muligheder det vegetariske sommerkøkken byder på.

VELKOMST

Fakkelgaardens hjemmelavede snacks & aperitif

MENU

Køkkenchefens 4-retters vegetariske gourmetmenu

Svampetærte med kantareller, morkler, tomatsalat og estragon
*
Pocheret æg med løg, kartoffelmousseline, kartoffelchips, urter, spiselige blomster samt vilde asparges
*
Danske hvide asparges med cremet polenta, ostesauce og Sønderjysk rugbrød
samt friskrevet trøffel og ”Kry” fra Arla Unika
*
Fakkelgaardens “Rødgrød med fløde” med jordbær, vanilje og fløde 50%
*

VINE

Menuen ledsages af en nøje afstemt vinmenu

KAFFE

Stempelkaffe og Fakkelgaardens hjemmelavede små chokolader

VÆRELSER

Overnatning i delt dobbeltværelse

MORGENMAD

Vegetarisk morgenanretning med husets specialiteter

DKK 1.800 pr. person

Såfremt I er interesseret i at deltage i arrangementet uden overnatning bedes I tage kontakt til receptionen.

Ønskes der opgradering til øvrige kategorier er tillæggene som følger:
Junior suite: DKK 200,-
Superior Spa: DKK 400,-
Gendarmsuite: DKK 400,-
Spa Suite: DKK 600,-

BOOKING

Er du interesseret i at deltage i arrangementet, så send os en forespørgsel på:

info@fakkelgaarden.dk

Der er begrænset antal pladser til arrangementet som tildeles efter først-til-mølle. Såfremt I er interesseret i at deltage i arrangementet uden overnatning bedes I tage kontakt til receptionen.

Da menuen er fastlagt på forhånd, har vi desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergier m.m. Der indgår ikke kød eller fisk i menuen, men der indgår æg, ost og smør. Der tages forbehold for ændringer i menu og vine.