Et fanstisk bryllup

med stilfuld elegance

Lad festlighederne begynde

Det var en smuk dag, da Fakkelgaarden ved Kruså blev indhyllet i en aura af kærlighed og romantik. Solen skinnede højt på himlen, og gav en varm og imødekommende atmosfære til den eksklusive begivenhed, der fandt sted.

Brylluppet var perfekt på alle måder, og det var tydeligt at se, at der var blevet gjort en stor indsats for at skabe en helt særlig dag for det nygifte par og deres gæster. Fra blomsterdekorationer til bordopstilling og mad, var alt planlagt og udført med omhu og finesse.

De bedste omgivelser

i godt selskab

Flotte lokaler og smuk udsigt

Brylluppet var ikke kun en fejring af kærligheden mellem to mennesker, men også af det unikke og smukke område omkring Fakkelgaarden. Beliggende tæt på den dansk-tyske grænse, med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord, er dette sted et paradis for gastronomiske oplevelser og en oase for dem, der søger ro og afslapning.

Fakkelgaarden Restaurantchef

Restaurantchefen

Fakkelgaarden er kendt for deres gastronomiske færdigheder, og det var ingen undtagelse på denne dag. Menuen bestod af de mest delikate og eksotiske retter, tilberedt af lokale råvarer og med en præcision og smag, der var helt i særklasse. Der var en følelse af harmoni og lykke, som gennemsyrede hele begivenheden, og alle gæsterne nød en uforglemmelig aften.

Thomas Grunddal Jørgensen, Restaurantchef og Sommelier

Et bryllup

som du ønsker det

 

 

Skræddersyet perfektion med stil

Alt i alt var dette bryllup på Fakkelgaarden en magisk begivenhed, som vil blive husket af alle i lang tid fremover. Det var en ære at være vidne til dette smukke øjeblik i to menneskers liv, og en sand fornøjelse at være en del af den exceptionelle atmosfære på Fakkelgaarden.

SELSKABSPAKKER

Vi har sammensat tre selskabspakker, som er udgangspunktet for de fleste fester og selskaber på Fakkelgaarden. Så uanset, om du planlægger en bryllupsfest, et sølvbryllup, en (rund) fødselsdag, en konfirmation, en barnedåb eller blot er i festhumør, kan du tage udgangspunkt i nedenstående selskabspakker.

Det er naturligvis muligt at tilpasse indholdet individuelt og supplere/opgradere pakkerne med fx. ekstra retter, fri bar eller noget helt tredje. Brug nedenstående kontaktformular for at bestille en rundvisning eller for at aftale en uforpligtende snak om dine ønsker med vores eventplanlæggere. 

Læs mere