UDSOLGT

Fisk & Skaldyr med bourgogne

Fredag den 23. september 2022, kl. 18.30

Vi skal denne september aften smage på udsøgte bourgogne vine. Køkkenteamet kreerer en gourmetmenu med årstidens fangst og tilbehør. Kun det bedste af det bedste fra havet slipper gennem nåleøjet og finder vej til denne udsøgte menu.

VELKOMST

Fakkelgaardens hjemmelavede snacks & aperitif

– Krustade med ørredrogn fra Stokkebye, saltet citron og urtekvark
– Makrel ala Nage med Sønderjysk rugbrød
– Kammusling og blåmusling i safransauce

MENU

4-retters gourmet menu

– Tuntatar med Baerii kaviar, tomat og cremet avocado
– Stegt pighvar med ponzu, brændt kål, østers, peberrod og æble
– Bresse kylling med dansk hummer, morkler, små løg og bisque
– Hindbærdesserert med pistacie, friske hindbær, pandekage og sorbet

VINE

Menuen ledsages af en nøje afstemt vinmenu

KAFFE

Stempelkaffe og te med små chokolader

VÆRELSER

Overnatning i delt dobbeltværelse

MORGENMAD

Fakkelgaardens morgenanretning med husets specialiteter

 

DKK 2.100,- pr. person

 

Ønskes der opgradering til øvrige kategorier er tillæggene som følger:
Junior suite: DKK 200,-
Superior Spa: DKK 400,-
Gendarmsuite: DKK 400,-
Spa Suite: DKK 600,-

 

BOOKING

Er du interesseret i at deltage i arrangementet, så send os en forespørgsel på:

info@fakkelgaarden.dk

Der er begrænset antal pladser til arrangementet, som tildeles efter først-til-mølle.

Da menuen er fastlagt på forhånd, har vi desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergier m.m. Der tages forbehold for ændringer i ovenstående menu og vine.