Fisk & Skaldyr med rosé

Fredag den 8. juli 2022, kl. 18.30

Sommerens Fisk & Skaldyrsaften byder på en 4-retters gourmetmenu med sommelierens særligt udsøgte rosévine. Køkkenteamet har kreeret en menu, der klæder denne forfriskende drik. Vi håber naturligvis på at vejret er med os, så aperitiffen kan nydes på terrassen sammen med Fakkelgaardens hjemmelavede snacks.

VELKOMST

Fakkelgaardens hjemmelavede snacks & aperitif

MENU

4-retters gourmet menu

VINE

Menuen ledsages af en nøje afstemt vinmenu

KAFFE

Stempelkaffe og te med små chokolader

VÆRELSER

Overnatning i delt dobbeltværelse

MORGENMAD

Fakkelgaardens morgenanretning med husets specialiteter

 

DKK 2.000,- pr. person

 

Ønskes der opgradering til øvrige kategorier er tillæggene som følger:
Junior suite: DKK 200,-
Superior Spa: DKK 400,-
Gendarmsuite: DKK 400,-
Spa Suite: DKK 600,-

 

BOOKING

Er du interesseret i at deltage i arrangementet, så send os en forespørgsel på:

info@fakkelgaarden.dk

Der er begrænset antal pladser til arrangementet, som tildeles efter først-til-mølle.

Da menuen er fastlagt på forhånd, har vi desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergier m.m. Der tages forbehold for ændringer i ovenstående menu og vine.