UDSOLGT

Fisk & Skaldyr

Fredag den 11. marts 2022, kl. 18.30

Vi gentager successen og byder traditionen tro velkommen til vores fisk- og skaldyrsaften med alt godt og eksklusivt fra havets skattekammer inkl. vine. Køkkenteamet har kreeret en gourmetmenu med årstidens fangst og tilbehør. Kun det bedste af det bedste fra havet slipper gennem nåleøjet og finder vej til denne udsøgte menu.

VELKOMST

Fakkelgaardens hjemmelavede snacks & aperitif

– Østers naturel med skalotteløg og persilleolie
– Kaviar på sønderjysk rugbrød med cremefraiche 48%
– Hummer med cremet bisque og bagte tomater

MENU

4-retters gourmet menu

– Hamachi med muslingefløde, estragon, saltet agurk og dild
– Stegt pighvar med kongekrabbe, spinat, pink grape og soya-ingefær
– Stegt kammusling med braiserede kalvehaler og ramsløgsskud
– Sprød pæretærte med karamel, brændt marengs, pære-vanille iscreme
samt lun chokoladesauce

VINE

Menuen ledsages af en nøje afstemt vinmenu

KAFFE

Stempelkaffe og te med små chokolader

VÆRELSER

Overnatning i delt dobbeltværelse

MORGENMAD

Fakkelgaardens morgenanretning med husets specialiteter

 

DKK 2.000,- pr. person

 

Ønskes der opgradering til øvrige kategorier er tillæggene som følger:
Junior suite: DKK 200,-
Superior Spa: DKK 400,-
Gendarmsuite: DKK 400,-
Spa Suite: DKK 600,-

 

BOOKING

Er du interesseret i at deltage i arrangementet, så send os en forespørgsel på:

info@fakkelgaarden.dk

Der er begrænset antal pladser til arrangementet, som tildeles efter først-til-mølle.

Da menuen er fastlagt på forhånd, har vi desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergier m.m. Der tages forbehold for ændringer i ovenstående menu og vine.