FESTER & SELSKABER

med stilfuld elegance

Lad festlighederne begynde

På Fakkelgaarden elsker vi festlige lejligheder! Så længe vi har eksisteret, har vi dannet ramme om utallige af livets store og små fester og afholdt selskaber i alle tænkelige former.

På Fakkelgaarden er du og dine gæster derfor i de bedste hænder. Vores erfaring og “festglæde” kommer dig til gode og er din sikkerhed for, at alt forløber som aftalt og ønsket, når du betror os at afholde din fest.

Fakkelgaarden Restaurantchef

Restaurantchefen

På Fakkelgaarden får I en skræddersyet fest med sans for perfektion ned til den mindste detalje– intet mindre. Få en uforpligtende snak med vores eventplanlæggere eller book en rundvisning på Fakkelgaarden, hvis du vil komme din drømmefest et stykke nærmere.  

Tyll Rasmus Cornelius, Restaurantchef og Sommelier

Fester & selskaber

i skønne omgivelser

Flotte lokaler og smuk udsigt

Med fem forskellige festlokaler kan vi altid tilbyde jer de bedste omgivelser til jeres fest. Lokalerne har forskellig størrelse, og det største kan rumme op til 80 personer. Hvis der er brug for yderligere plads, hjælper vi gerne med at formidle et festtelt, som kan opstilles på vores grund. 

Fakkelgaarden ligger placeret helt ud til Flensborg Fjord og fra vores store have med terrasse får I den skønneste udsigt over Fjorden. Hvis vejret tillader det, så kan I nyde udsigten på terrassen, mens I tager imod jeres gæster og nyder en velkomstdrink.

Fester & selskaber

som du ønsker det

Skræddersyet perfektion med stil

Udgangspunktet for et vellykket festligt arrangement er naturligvis altid vores chefkoks udsøgte gourmetmenuer og sommelierens nøje afstemte vinmatch – serveret af vores erfarne og opmærksomme tjenere. 

Vi har forberedt tre selskabspakker med eksempler på, hvordan rammerne omkring din fest kunne se ud. Men i sidste ende er det naturligvis kun din fantasi, der sætter grænser for din drømmefest.

SELSKABSPAKKER

Vi har sammensat tre selskabspakker, som er udgangspunktet for de fleste fester og selskaber på Fakkelgaarden. Så uanset, om du planlægger en bryllupsfest, et sølvbryllup, en (rund) fødselsdag, en konfirmation, en barnedåb eller blot er i festhumør, kan du tage udgangspunkt i nedenstående selskabspakker.

Det er naturligvis muligt at tilpasse indholdet individuelt og supplere/opgradere pakkerne med fx. ekstra retter, fri bar eller noget helt tredje. Brug nedenstående kontaktformular for at bestille en rundvisning eller for at aftale en uforpligtende snak om dine ønsker med vores eventplanlæggere. 

SELSKABSPAKKE

7 TIMER – kl. 12-19

Særligt velegnet til mindre fødselsdage, konfirmationer eller dåb, jubilæer, receptioner osv.

PAKKEN INDEHOLDER

 • Aperitif
 • 3-retters gourmetmenu
 • 3-retters vinmenu
 • Kaffe & te
 • Fri øl, vand og vin
 • Opdækning, blomster, lys og menukort

DKK 1.499,- pr. person

(kl. 12-19 / mellem 20 – 60 kuverter)

 

LEJ HELE FAKKELGAARDEN

 7 TIMER

Perfekt til de helt store festdage med eneret på hele hotellet, restauranten og terrassen.

PAKKEN INDEHOLDER

 • Aperitif
 • 3-retters gourmetmenu
 • 3-retters vinmenu
 • Kaffe & te
 • Fri øl, vand og vin
 • Natmad
 • Opdækning, blomster, lys og menukort
 • Alle værelser inkl. morgenmad

DKK 150.000

(for op til 60 kuverter)

DKK 2.099 pr. ekstra kuvert

DRØMMEFESTEN

12 TIMER

All inclusive fest med eneret på hele hotellet, restauranten og terrassen.

PAKKEN INDEHOLDER

 • Kaffe & te med hjemmebag
 • Aperitif
 • 3-retters gourmetmenu
 • 3-retters vinmenu
 • Kaffe & te 
 • Fri øl, vand, vin og udvalg af drinks
 • Natmad
 • Opdækning, blomster, lys og menukort
 • Alle værelser inkl. morgenmad

DKK 180.000

(for op til 60 kuverter)

DKK 2.599 pr. ekstra kuvert

Vi holdt vores bryllup på Hotel Fakkelgaarden og havde den mest vidunderlige oplevelse. Vi havde aldrig turde håbe på den service og respekt hotellet gav os. De var opmærksomme på alle vores ønsker og gav os mulighed for at nyde vores store dag uden en eneste bekymring. 

Fra den første samtale til vi checkede ud, var der styr på det hele. Omgivelserne og hotellets indretning indkapslede den romantiske stemning og gjorde weekenden helt unik for os og vores gæster.  

Den helt utrolig lækre mad var prikken over i’et og var med til at forme vores drømmebryllup. Vi takker hele teamet og kommer gerne tilbage snart igen!

Mette og Benyamin
Bryllupsfest, september 2021

Jeg siger tusind tak for et fantastisk ophold hos jer. Skønne omgivelser, venligt og imødekommende personale og fantastisk mad.

Det kunne ikke være en bedre måde at fejre min 50 års dag på. Så tusind tak for det. 

Bettina
Fødseslsdagsfest, november 2021

Tusind tak fordi I ville være med til at skabe rammerne for en fantastisk dag samt vielse og fest. 

Vi havde nogle rigtig gode dage sammen med vores nærmeste, og vi kunne ikke ønske os meget mere for dagen.

Kim & Anne Dorte 
Bryllupsfest, marts 2022

Vi er helt overvældet over en fantastisk dejlig weekend – og det er særligt jer, der var med til at skabe den perfekte ramme omkring vores bryllup.

Det har været en kæmpe fornøjelse at mærke, hvordan I havde total styr på alting i weekenden – lige efter vores ønsker og vores plan. Vi kunne slappe helt af og nyde hele dagen, forbi vi kunne mærke, hvordan I havde styr på alt – også de små detaljer som var vigtige for os.

Vi glæder os meget over, at vores gæster mærkede lige netop, hvorfor vi ønskede at holde vores bryllup i Sønderjylland og på Fakkelgaarden. Tusind tak fordi I skabte rammen for en fantastisk bryllupsfest!

Kathrine & Frederik
Bryllupsfest, juni 2022

Jeg skriver for at sige en kæmpe tak til hele holdet. Vi havde et fantastisk ophold hos jer i sidste uge, og mine forældre elskede deres guldbryllupsfejring og følte sig fuldstændig forkælede og specielle.

Hvilket smukt hotel i sådanne vidunderlige og afslappende omgivelser! Tak fordi I tog jer så godt af os alle sammen. Maden og vinen var enestående! Tjenerne var fantastiske! Alle ansatte var så venlige og hjælpsomme – vi kunne ikke have bedt om mere.

Vi vil bevare vores minder på Fakkelgaarden for altid. Virkelig det perfekte sted, som vi håber at besøge igen.

Celia
Guldbryllupsfest, august 2022