Mød HOLDET
bag Fakkelgaarden
Alt det vi står for på Fakkelgaarden, skyldes først og fremmest én ting; vores engagerede medarbejdere, der dag for dag udfører deres arbejde med stolthed og passion. På Fakkelgaarden arbejder husets afdelinger tæt sammen for at gøre hvert ophold på Fakkelgaarden til en særlig oplevelse.
LEDERGRUPPEN PÅ FAKKELGAARDEN
KØKKENCHEF
Esben Krogh
Gourmet på højeste niveau
I køkkenet styrer Esben Krogh slagets gang. Han startede sin kokkekarriere i 1992 som kokkeelev på Fakkelgaarden. Efter endt læretid, gik turen bl.a videre til kendte Michelin-restauranter som: Kommandanten, Kong Hans Kælder og ikke mindst den 3-stjernede Auberges de L’ill i Frankrig. I 2002 vendte Esben tilbage til Fakkelgaarden som souschef, og siden 2006 har Esben stået i spidsen for køkkenteamet og været hovedansvarlig for Fakkelgaardens kulinariske kurs og uddannelse af dygtige kokke.
SOUSCHEF
Casper Depka Carstens
Køkkenchefens sparringspartner
Casper Depka Carstens har været souschef på Fakkelgaarden siden 2014 og har bl.a. en fortid som souschef på restaurant Tree Top i Vejle og Schackenborg Slotskro. Casper er køkkenchefens højre hånd, og med sin store erfaring og kreative tilgang til faget præger han i stor udstrækning den gastronomiske linje.
RESTAURANTCHEF
Tyll Cornelius
Tjener med ambitioner
Tyll startede som tjener på Fakkelgaarden i 2018 efter flere års erfaring på en Michelin anmeldt restaurant. I 2022 trådte til som restaurantsouschef på Fakkelgaarden, og er nu i 2023 blevet restaurantchef. Tyll er ansvarlig for tjenerteamet og for at samspillet mellem køkken og service kører på skinner.
RECEPTIONSCHEF
Karelia Margarita Petersen
Uundværligt bindeled
Receptionen er Fakkelgaardens knudepunkt, hvor Karelia styrer samspillet mellem husets aktiviteter og funktioner og sørger for gæsternes velbefindende under opholdet. Karelia er uddannet på det fem-stjernede Hotel Alter Meierhof og har siden samlet ledelseserfaring på flere velrenommerede hoteller i grænseregionen.