Mød HOLDET

bag Fakkelgaarden

Alt det vi står for på Fakkelgaarden, skyldes først og fremmest én ting; vores engagerede medarbejdere, der dag for dag udfører deres arbejde med stolthed og passion. På Fakkelgaarden arbejder husets afdelinger tæt sammen for at gøre hvert ophold på Fakkelgaarden til en særlig oplevelse. 

LEDERGRUPPEN PÅ FAKKELGAARDEN

KØKKENCHEF

Esben Krogh

Gourmet på højeste niveau

I køkkenet styrer Esben Krogh slagets gang. Han startede sin kokkekarriere i 1992 som kokkeelev på Fakkelgaarden. Efter endt læretid, gik turen bl.a videre til kendte Michelin-restauranter som: Kommandanten, Kong Hans Kælder og ikke mindst den 3-stjernede Auberges de L’ill i Frankrig. I 2002 vendte Esben tilbage til Fakkelgaarden som Souschef, og siden 2014 har Esben stået i spidsen for køkkenteamet og været hovedansvarlig for Fakkelgaardens kulinariske kurs og uddannelse af dygtige kokke.    

 

SOUSCHEF

Casper Depka Carstens

Køkkenchefens sparringspartner

Casper Depka Carstens har været souschef på Fakkelgaarden siden 2014 og har bl.a. en fortid som souschef på restaurant Tree Top i Vejle og Schackenborg Slotskro. Casper er køkkenchefens højre hånd, og med sin store erfaring og kreative tilgang til faget præger han i stor udstrækning den gastronomiske linje.

RESTAURANTCHEF

Thomas Grunddal Jørgensen

Restaurantchef og sommelier

Restaurantchef Thomas Grunddal Jørgensen kender sit fag som ingen anden og kan trække på mere end 25 års erfaring fra flere danske top-restauranter som fx Penny Lane, Marie Louise og Molskroen blot for at nævne nogle. Derudover er Thomas sommelier og optaget i Dansk Sommelier Forening. Thomas har været på Fakkelgaarden i sammenlagt over 10 år. 

restaurantSOUSCHEF

Tyll Cornelius

Tjener med ambitioner

Tyll startede som tjener på Fakkelgaarden i 2018 efter flere års erfaring på en Michelin anmeldt restaurant. I 2022 er han trådt til som restaurantsouschef på Fakkelgaarden. Tyll er sammen med restaurantchefen ansvarlig for tjenerteamet og for at samspillet mellem køkken og service kører på skinner.     

RECEPTIONSCHEF

Karelia Margarita Petersen

Uundværligt bindeled

Receptionen er Fakkelgaardens knudepunkt, hvor Karelia styrer sampillet mellem husets aktiviteter og funktioner og sørger for gæsternes velbefindende under opholdet. Karelia er uddannet på det fem-stjernede Hotel Alter Meierhof og har siden samlet ledelseserfaring på flere velrenommerede hoteller i grænseregionen.