Barnedåb på Fakkelgarden

for den lille ny

MENU & VINE 

Sammen med vores dygtige køkkenchef Esben sammensætter I en gastronomisk oplevelse, som vores erfarne tjenere supplerer med fantastiske vine fra Fakkelgaardens store vinkælder. Vi skræddersyr gerne hver fest, så den passer helt perfekt til netop jeres ønsker og behov.

 

TERRASSE MED UDSIGT

Fakkelgaarden ligger placeret helt ud til Flensborg Fjord og fra vores store have med terrasse får I den skønneste udsigt over Fjorden. Hvis vejret tillader det, så kan I nyde udsigten på terrassen, mens I tager imod jeres gæster og nyder en velkomstdrink.

Flotte lyse loklaer

Med fem forskellige festlokaler kan vi altid tilbyde jer de bedste omgivelser til jeres bryllup. Lokalerne har forskellig størrelse og det største kan rumme op til 60 personer. Hvis der er brug for yderligere plads, så hjælper vi gerne med at formidle festtelt, som kan opstilles på Fakkelgaardens grund.
 

Professionel servering 

Vores dygtige tjenere har vundet utallige medaljer og de vil sørge for, at I får en professionel servering på jeres store dag. De vil være ekstra opmærksomme på jeres og gæsternes ønsker, så alle får en fantastisk oplevelse.

Kontakt vores eventplanlæggere