Vælg en side

Signature Menu

ultimativ kulinarisk luksus

Crème de la crème for connaisseurer

Når kun det bedste af det bedste er godt nok, når der skal spilles på alle tangenter i den klassiske grand cuisine og når råvarerne og de tilsvarende vine gerne må være af ypperste kvalitet, byder vi på vores »Signature Menu«.

»Signature« er Fakkelgaardens fornemste disciplin,  et sandt gastronomisk overflødighedshorn og dermed en eksklusiv gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. Menuen serveres som private dining  i stilfulde omgivelser for op til 10 kvalitetsbevidste gæster på jagt efter en fuldendt kulinarisk oplevelse.

Vi ønsker god fornøjelse og bon  appétit! 

kØkKENchefen

»Signature Menuen« står for det ypperste kulinariske niveau, hvor vi med stor ydmyghed kaster os over de bedste og fineste råvarer, sæsonen byder på. Med knivskarp perfektion kreerer vi uovertrufne smagsoplevelser, der afspejler vores ambitioner ud i haute cuisine . Sommelierens vinmatch med udvalgte prestigevine kroner værket og sender smagsløgene på en enestående oplevelsesrejse.

Køkkenchef

Ingen kompromisser

kun sublim kvalitet

Råvarer og vin fra øverste hylde 

Man kan sagtens kreere store smagsoplevelser med ganske almindelige hverdagsingrendienser – det gør vi hver dag. Men somme tider, må det gerne være lidt mere af det hele. 

Med »Signature Menuen« retter vi vores fokus på det ultimative, kort sagt på de bedste råvarer, der kan opdrives fra nær og fjern. Vi slipper med  andre ord al beskedenhed for en stund  og hylder det sublime, når vi kreerer vores »Signature Menu« for kendere og elskere af haute cuisinens ædle kunst.

Signature menu

med syv serveringer

Når kun det bedste er godt nok

Køkkenchef Esben Krogh og sommelier Thomas Grunddal Jørgensen har kreeret en storslået menu i syv serveringer af årstidens bedste råvarer med en akkompagnerende og omhyggelig afstemt vinmenu.

  • Snacks & champagne-aperitif
  • 7 »Signature« serveringer
  • Akkompagnerende prestige vine
  • Kaffe & petit four
  • Eget elegant private dining lokale

Kan bookes for minimum 10 personer

DKK 30.000 FOR HELE SELSKABET

Pris inkl. 5 dobbeltværelser med morgenmad til 10 personer: DKK 38.000

Send venligst din booking-forespørgsel til info@fakkelgaarden.dk