Aftenmenu

18.00 – 20.30

  MENU

 

Snacks

Champagne & snacks

DKK 245,-

//

Lyksvad Oscietra caviar 10 g
med jordskokke panna cotta & tilhørende Champagne

DKK 395,-

 

3-retters

Saltet kulmule
med tomat, basilikum & friskostcreme 

//

Stegt kalvemørbrad
med løg soubise, glaseret brissel & ragout sauce peber

//

Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids

DKK 545,-

 

5-retters

Saltet kulmule
med tomat, basilikum & friskostcreme

//

Kål med muslinger,
knust persille & majroer 

//

Stegt havtaske
med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst 

//

Stegt kalvemørbrad
med løg soubise, glaseret brissel & ragout sauce

//

Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids

DKK 945,-

 

Gourmetoplevelsen

6-retters menu inkl. Champagne & snacks, vin menu, kaffe & petit fours

//

Saltet kulmule
med tomat, basilikum & friskosts creme

//

Lyksvad caviar med let røget kartoffel creme, 
dild & hasselnødder fra Piemonte 

//

kål med musling,
knust persille & majroer 

//

Stegt havtaske
med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst 

//

Stegt kalvemørbrad
med løg soubise, glaseret brissel & ragout sauce

//

Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids

DKK 2245,-

 

Vin

 

Champagne & snacks

Udvælges til den enkelte ret

DKK 245,-

//

1 glas vin

Udvælges til den enkelte ret

Fra DKK  125,-

//

3-retters vinmenu

Sammensat til vores 3 retters menu

DKK 450,-

//

5-retters vinmenu

Sammensat til vores 5 retters menu

DKK 750,-

 

Snacks

 

Limfjordsøsters
med ponzu & Nouc mam 

DKK 50,-

//

Croquette
med iberico og aioli 

DKK 85,-

//

Sprøde kyllingechips
med urtecreme

DKK 65,-

//

Lyksvad Oscietra caviar 10 g
med jordskokke panna cotta

DKK 150,-

//

Marinerede oliven

DKK 45,-

//

Salte mandler

DKK 45,-

Á la carte

 

Forret

Stegt havtaske med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst 

DKK 245,-

//

Kål med muslinger, knust persille & majroer 

DKK 175,-

//

Saltet kulmule med tomat, basilikum & friskostcreme

DKK 145,-

//

Lyksvad caviar med let røget kartoffel creme, 
dild & hasselnødder fra Piemonte 

DKK 245,-

 

Hovedret

Stegt havtaske med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst 

DKK 395,-

//

Krogmodnet gris med morkel sauce, farseret morkel & kantareller

DKK 395,-

//

Stegt kalvemørbrad med løg soubise, brisler, ragout sauce & sorte efterårs trøfler

DKK 445,-

 

Ost & Dessert

Osteservering
med smørstegt rugbrød, knækbrød & sødt 

DKK 195,-

//

Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids

DKK 145,-

//

Hvid chokolade og skyr mousse
med havesyre sorbet og marengs   

DKK 145,-

//

Petit four

DKK 65,-

 

                             Filtreret vand ad libitum, med eller uden brus pr. person 35,-

                               Evian mineralvand med eller uden brus pr. flaske 0,75L 75,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk. 

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.