LOKALER MED SJÆL

til enhver lejlighed

Vores forskellige lokaler, byder på hver sin charme og alsidige anvendelsesmuligheder, og vi kan altid tilbyde jer de bedste omgivelser til netop jeres formål.

Lokalerne har forskellige størrelser, der egner sig til alt lige fra mindre selskaber til store forsamlinger med op til 90 spisende gæster.  På Fakkelgaarden kan vi derfor tilgodese mange slags selskaber med ønsket om private rammer – lige fra mindre sammenkomster til store festlige lejligheder.

VORES ALSIDIGE LOKALER

GÅRDHAVEN

Husets midtpunkt

Perfekt til livets store fester

Gårdhaven er vores største selskabslokale og Fakkelgaardens naturlige midtpunkt med plads op til 60 personer. Ved helt store selskaber inddrages naborummet Skovsalonen, der giver mulighed for at udvide med plads til yderligere 30 gæster. 

Gårdhaven er holdt i lyse venlige farvenuancer, og med vinduer og loft til kip er lysindfaldet enestående i det stemningsfyldte lokale. Som prikken over i’et er der kig til livet i køkkenet. På kolde vinterdage sørger pejsen for varm hygge, mens klaveret indbyder til musikalske indslag. Og med egen bar er rammerne som skabte til festlige lejligheder. 

 

SKOVSALONEN

mellemstort multitalent

Lukket lokale med privat charme

Skovsalonen er det perfekte fest- eller konferencelokale for selskaber med op til 30 gæster og derfor vores mest benyttede selskabslokale. Her kan I holde en uforstyrret fest eller mødedag blot et stenkast fra køkkenet. Lokalets store glaspartier og karnappen giver et flot lysindfald samt egen udgang.

Skovsalonen kan indrettes med fleksible bord- og stoleopstillinger, og det store 82-tommers væghængte tv samt lydanlæg skaber de perfekte rammer uanset formålet.        

 

FJORDSALONEN

med udsigt til Flensborg Fjord

Private Dining i stilfulde rammer

Fjordsalonen er perfekt til mindre selskaber eller grupper på op til 10 personer, der ønsker at spise i private og diskrete rammer. Fjordsalonen benyttes derfor ofte til mindre selskaber, som mødelokale til f.eks. bestyrelsesmøder eller når flere vennepar ønsker at sidde for sig selv.  

Gourmetmad på Fakkelgaarden

VINKÆLDEREN

Til særlige øjeblikke

Himmelsk udsigt for den vinbegejstrede

Selvom man starter med at gå 15 trin ned for at komme ned i vinkælderen, kommer man næppe himlen nærmere, hvis man er til god vin.  Her i den smukt indrettede vinkælder opbevares vinsamlingen med 500 kvalitetsvine i alle segmenter under perfekte betingelser.

Store klassikere fra Bordeaux eller Bourgogne lagrer side om side med moderne kultvine og spydspidser fra den nye vinverden som eksempelvis Nordamerika eller Australien. Alle gæster er velkomne til at kigge ned i vinkælderen, og vintjeneren hjælper gerne med at finde den rette vin til middagen.  

 

TÅRNRESTAURANT

Over to etager

Gourmet på alle plan

I øvre og nedre tårnrestaurant – i daglig tale Tårnet – serverer Fakkelgaardens opmærksomme tjenere gourmetglæde i den atmosfærefyldte bygning med udsigt over Flensborg Fjord.  

BAR & PEJSESTUE

Den blå gendarm

Hyggeligt samlingssted før og efter middagen

Vores bar “Den blå gendarm” er det naturlige stoppested lige inden man træder ind i restauranten eller efter en god middag. Her nydes både eftermiddagskaffe og kage, snacks og aperitif såvel som en kølig drink eller læskende specialøl.