Aftenmenu

18.00 – 21.00

MENU

 

Snacks

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

DKK 295,-

//

Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, sprøde chips
& tilhørende Champagne

DKK 775,-

 

3-retters

Smør bagt vesterhavskulmule
med muslingecreme, sensommer ragout & dild

//

Oksemørbrad fra Guldrummet
med confiterede kalvebrisler mild pebersauce og trøffel

//

Yoghurtis med luftig skyrmousse,
æble & citronmelisse granite & sprød marengs

DKK 445,-

 

5-retters

Citrusmarineret helleflynder
med peberrod, stikkelsbær og marineret agurk

//

Smør bagt vesterhavskulmule
med muslingecreme & sensommer ragout

//

Stegt jomfruhummer
med hummerbisque, lime & bagt tomatsalat

//

Oksemørbrad fra Guldrummet
med confiterede kalvebrisler mild pebersauce og trøffel

//

Yoghurtis med luftig skyrmousse,
æble & citronmelisse granite & sprød marengs

DKK 745,-

 

Fakkeloplevelse

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

//

Citrusmarineret helleflynder
med peberrod, stikkelsbær og marineret agurk

//

Smør bagt vesterhavskulmule
med muslingecreme & sensommer ragout

//

Stegt jomfruhummer
med hummerbisque, lime & bagt tomatsalat

//

Oksemørbrad fra Guldrummet
med confiterede kalvebrisler mild pebersauce og trøffel

//

Yoghurtis med luftig skyrmousse,
æble & citronmelisse granite & sprød marengs

//

Petit four & kaffe

//

5 glas vinmenu med vand ad libitum

DKK 1745,-

 

 Vin

 

1 Glas Champagne

Udvælges til den enkelte ret

DKK 195,-

//

1 Glas Vin

Udvælges til den enkelte ret

DKK 165,-

//

3 Retters Vinmenu

Sammensat til vores 3 retters menu

DKK 395,-

//

5 Retters Vinmenu

Sammensat til vores 5 retters menu

DKK 625,-

 

Snacks

 

Vadehavs østers
med hybenrosevinaigrette og dild

DKK 45,-

//

Jordskokkepannacotta
med marineret jomfruhummer og urter

DKK 75,-

//

Sprøde Kyllingechips
med karl johan creme

DKK 55,-

//

3 slags snacks

DKK 145,-

//

Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & sprøde chips

DKK 595,-

 

Á la carte

 

Forret

Terrine på Hopballe Mølle kylling
med persillepesto, salater & smørstegte croutoner

DKK 135,-

//

Citrusmarineret helleflynder
med peberrod, stikkelsbær & marineret agurk

DKK 145,-

//

Smør bagt vesterhavskulmule
med muslingecreme, sensommer ragout & dild

DKK 145,-

//

Stegt jomfruhummer med hummerbisque,
limeblade & bagt tomatsalat

DKK 195,-

 

Hovedret

Stegt rødtunge med skummende muslingesauce,
sommerkål & persillepure

DKK 315,-

//

Krogmodnet gris fra Guldrummet
med farseret morkel, morkel sauce & gulerødder

DKK 295,-

//

Oksemørbrad fra Guldrummet
med confiterede kalvebrisler, mild pebersauce & trøffel

DKK 345,-

 

Ost & Dessert

Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød & sødt

DKK 145,-

//

Vaniljeiscreme med solbærgele,
mørk chokolademousse & nøddetuille

DKK 115,-

//

Yoghurtis med luftig skyrmousse,
æble & citronmelisse granite & sprød marengs

DKK 115,-

//

Petit four

DKK 65,-

 

STØRRE SELSKABER 

 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.