Aftenmenu
18.00 – 20.30
MENU
Snacks
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
DKK 345,-
//
Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, sprøde chips
& tilhørende Champagne
DKK 845,-
3-retters
Stegt havtaske
med cremet hummerbisque, græskarpure & dild
//
Kalvefilet fra Guldrummet
med ragout sauce, grønne tomater & gratineret selleri
//
Pocheret pære med sorbet,
let saltet karamel & creme anglaise
DKK 455,-
5-retters
Marineret kammusling
med æble, muslingesauce med lime & chili olie
//
Stegt havtaske
med cremet hummerbisque, græskarpure & dild
//
Terrin på Marsk lam
med løg soubise, løvstikke og syltet sennepskorn
//
Kalvefilet fra Guldrummet
med ragout sauce, grønne tomater & gratineret selleri
//
Pocheret pære med sorbet,
let saltet karamel & creme anglaise
DKK 755,-
Fakkeloplevelse
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
//
Marineret kammusling
med æble, muslingesauce med lime & chili olie
//
Stegt havtaske
med cremet hummerbisque, græskarpure & dild
//
Terrin på Marsk lam
med løg soubise, løvstikke og syltet sennepskorn
//
Kalvefilet fra Guldrummet
med ragout sauce, grønne tomater & gratineret selleri
//
Pocheret pære med sorbet,
let saltet karamel & creme anglaise
//
Kaffe & petit four
//
5 glas vinmenu med vand ad libitum
DKK 1755,-
Vin
1 glas champagne
Udvælges til den enkelte ret
DKK 245,-
//
1 glas vin
Udvælges til den enkelte ret
DKK 165,-
//
3-retters vinmenu
Sammensat til vores 3 retters menu
DKK 395,-
//
5-retters vinmenu
Sammensat til vores 5 retters menu
DKK 635,-
Snacks
Rømø østers
med hybenrosevinaigrette og dild
DKK 45,-
//
Jordskokkepannacotta
med marineret jomfruhummer og urter
DKK 75,-
//
Sprøde Kyllingechips
med karl johan creme
DKK 55,-
//
3 slags snacks
DKK 145,-
//
Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & sprøde chips
DKK 595,-
Á la carte
Forret
Marineret kammusling
med æble, muslingesauce med lime & chili olie
DKK 145,-
//
Stegt havtaske
med cremet hummerbisque, græskarpure & dild
DKK 155,-
//
Terrin på Marsk lam
med løg soubise, løvstikke og syltet sennepskorn
DKK 155,-
Hovedret
Stegt helleflynder
med skummende muslingesauce, kål & persillepuré
DKK 315,-
//
Krogmodnet gris fra Guldrummet
med farseret morkel, morkel sauce & gulerødder
DKK 305,-
//
Kalvefilet fra Guldrummet
med ragout sauce, grønne tomater & gratineret selleri
DKK 345,-
Ost & Dessert
Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød & sødt
DKK 145,-
//
Pocheret pære med sorbet,
let saltet karamel & creme anglaise
DKK 115,-
//
Yoghurtis med luftig skyrmousse,
æble & citronmelisse granite & sprød marengs
DKK 115,-
//
Petit four
DKK 65,-
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.