Aftenmenu

18.00 – 20.30

MENU

 

Snacks

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

DKK 345,-

//

Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, sprøde chips
& tilhørende Champagne

DKK 845,-

 

3-retters

Stegt havtaske
med cremet hummerbisque, græskarpure & dild

//

Kalvefilet fra Guldrummet
med ragout sauce, grønne tomater & gratineret selleri

//

Pocheret pære med sorbet,
let saltet karamel & creme anglaise

DKK 455,-

 

5-retters

Marineret kammusling
med æble, muslingesauce med lime & chili olie

//

Stegt havtaske
med cremet hummerbisque, græskarpure & dild

//

Terrin på Marsk lam
med løg soubise, løvstikke og syltet sennepskorn

//

Kalvefilet fra Guldrummet
med ragout sauce, grønne tomater & gratineret selleri

//

Pocheret pære med sorbet,
let saltet karamel & creme anglaise

DKK 755,-

 

Fakkeloplevelse

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

//

Marineret kammusling
med æble, muslingesauce med lime & chili olie

//

Stegt havtaske
med cremet hummerbisque, græskarpure & dild

//

Terrin på Marsk lam
med løg soubise, løvstikke og syltet sennepskorn

//

Kalvefilet fra Guldrummet
med ragout sauce, grønne tomater & gratineret selleri

//

Pocheret pære med sorbet,
let saltet karamel & creme anglaise

//

Kaffe & petit four

//

5 glas vinmenu med vand ad libitum

DKK 1755,-

 

Vin

 

1 glas champagne

Udvælges til den enkelte ret

DKK 245,-

//

1 glas vin

Udvælges til den enkelte ret

DKK 165,-

//

3-retters vinmenu

Sammensat til vores 3 retters menu

DKK 395,-

//

5-retters vinmenu

Sammensat til vores 5 retters menu

DKK 635,-

 

Snacks

 

Rømø østers
med hybenrosevinaigrette og dild

DKK 45,-

//

Jordskokkepannacotta
med marineret jomfruhummer og urter

DKK 75,-

//

Sprøde Kyllingechips
med karl johan creme

DKK 55,-

//

3 slags snacks

DKK 145,-

//

Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & sprøde chips

DKK 595,-

 

Á la carte

 

Forret

Marineret kammusling
med æble, muslingesauce med lime & chili olie

DKK 145,-

//

Stegt havtaske
med cremet hummerbisque, græskarpure & dild

DKK 155,-

//

Terrin på Marsk lam
med løg soubise, løvstikke og syltet sennepskorn

DKK 155,-

 

Hovedret

Stegt helleflynder
med skummende muslingesauce, kål & persillepuré

DKK 315,-

//

Krogmodnet gris fra Guldrummet
med farseret morkel, morkel sauce & gulerødder

DKK 305,-

//

Kalvefilet fra Guldrummet
med ragout sauce, grønne tomater & gratineret selleri

DKK 345,-

 

Ost & Dessert

Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød & sødt

DKK 145,-

//

Pocheret pære med sorbet,
let saltet karamel & creme anglaise

DKK 115,-

//

Yoghurtis med luftig skyrmousse,
æble & citronmelisse granite & sprød marengs

DKK 115,-

//

Petit four

DKK 65,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk. 

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.