Frokostmenu

12.00 – 14.00

Snacks

 

Danske vadehavs østers
med vinaigrette & citron

DKK 45,-

//

Kyllingechips med urtecreme

DKK 55,-

//

Hjemmelavede saltede mandler

DKK 45,-

 

Frokostretter

 

Sprød tartelet
med confiterede kalvebrisler i svampe veloute & urter

DKK 195,-

//

Terrine på Hopballe Mølle kylling
med persillepesto, salater & smørstegte croutoner

DKK 185,-

 

Frokostmenu

 

3-retters

Vesterhavskulmule med cremet rejebisque,
sensommergrønt & urter

//

Krogmodnet gris fra Guldrummet
med farseret morkel, morkelsauce & tomat

//

Yoghurtsorbet med hvid chokolade mousse,
æble & citronmelisse

DKK 395,-

 

Smørrebrød

 

Lun stegt sild med syltede sennepskorn,
skrædderduels, syltede perleløg & dild

DKK 115,-

//

Kartoffelmad med sprøde chips,
nye løg, malt & urtecreme

DKK 95,-

//

Kyllingesalat på Hopballe Mølle kylling
med stegte svampe & sprødt kyllingeskind

DKK 115,-

//

Kalvetatar med bagte tomater,
urteemulsion, sort peber & sennepssalat

DKK 115,-

//

Æg & håndpillede rejer med
citronmayonnaise, dild & karse

DKK 115,-

//

Stegt fiskefilet med hjemmelavet remulade,
citron & friske urter

DKK 120,-

//

Stegt fiskefilet med håndpillede rejer,
cremet rejesauce & syltet sensommergrønt

DKK 155,-

//

Røget færøsk laks med letrøget friskost,
saltede mandler & marineret agurk

DKK 110,-

 

Ost & Kage

 

Gulerodskage med friskostscreme
& citron gele

DKK 75,-

//

Hjemmelavet medaljekage med hindbær,
vaniljecreme og fløde

DKK 75,-

//

Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød og sødt

DKK 135,-

//

Petit four

DKK 65,-