Fransk kokkeaften på Fakkelgaarden
SØNDAG D. 02 November 2025
Til denne event vil nogle af landets dygtigste franske kokke, sammen med Fakkelgaardens egen køkkenchef STEFFEN SNITGAARD, kreere en fantastisk menu i den franske ånd, ledsaget af særligt udvalgte franske vine
Aftenen starter kl. 17 med forskellige små snacks anretninger fra kokkene og sprød champagne i glasset.
Menu Français by Les grands chefs
Steffen Snitgaard, Fakkelgaarden
Christian Bind, Restaurant Bind
Stephane Libourel, Restaurant Bacchus
Yves Antoine, Rudolf Mathis
Christian Bind
Christian Bind, kræver nok ingen introduktion i det sønderjyske, han stod i spidsen for Fakkelgaarden i 2 årtier, og sidenhen sin egen Restaurant Bind. Nu vender han retur til Fakkelgaarden for en aften.
Yves Antoine
Ligeledes får vi besøg af franske Yves Antoine fra den legendariske fiskerestaurant Rudolf Mathis i Kerteminde, hvor han til dagligt styrer begivenhederne. Yves har også en stor kærlighed til de franske oste, hvor han som egen importør, sikrer den ypperste kvalitet til gæsterne.
STEFPHANE LIBOUREL
Stefphane Libourel kommer oprindeligt fra det franske Condrieu område. De seneste 10 år har han stået i spidsen for et af Odenses absolutte bedste spisesteder nemlig Restaurant Bacchus, hvor han tryller med retter dybt forankret i de franske rødder.
Pris 1795,- pr. Person
Snacks & champagne,
4 retter med vinmenu,
kaffe og petit fours.
Der er mulighed for overnatning Dkk 1495,- inkl. morgenmad.
Arrangementet og værelser bookes direkte i receptionen
Mail: info@fakkelgaarden.dk tlf. 74678300