unikke værelser

med fantastisk udsigt

Fakkelgaarden ligger på en bakketop med panoramaudsigt ud over den smukke Flensborg Fjord. De lange gule bygninger med det karakteristiske runde tårn indeholder både anmelderrost gourmetrestaurant og hotel med 26 flotte værelser og store suiter. Året rundt har man fra både restauranten, haven og hotellet den skønneste udsigt over fjorden, og i sommerhalvåret nyder gæsterne frokosten ude på terrassen, mens lystbåde og kajakker stille glider forbi.

Værelser & suiter

Hotellets 26 værelser og suiter er alle individuelt indrettet og holdt i en lys skandinavisk og maritim stil inspireret af den naturskønne beliggenhed blot et stenkast fra Flensborg Fjord. Værelserne og suiterne – de fleste med pragtfuld udsigt til vandet – byder alle på særdeles god komfort med bl.a. flotte, moderne badeværelser, fladskærms-TV, fri minibar/snacks og gratis trådløst internet. Til enhver overnatning følger der naturligvis en lækker morgenanretning med husets specialiteter i flere serveringer.

Enkelt

Perfekt til dig, der ønsker at bo alene i stilfulde og komfortable rammer.

Fakkelgaarden Gourmetophold Dobbeltværelse

Dobbelt

Komfortabel og moderne indretning med maritim charme.

Superior

Komfortabel og moderne indretning med maritim charme og fjordudsigt.

Juniorsuite

Ekstra plads og komfort med maritim indretning og udsigt til Flensborg Fjord. 

Gendarmsuite

Gedigen luksus, rummelig og maritim indretning med udsigt til Flensborg Fjord.

Gourmetophold på Fakkelgaarden

På Fakkelgaarden er der rum til både fordybelse, afslapning og gastronomiske oplevelser. Vi har derfor skræddersyet et udvalg af ophold, som spænder fra “pausen” i hverdagene til den ultimative weekendoplevelse.

Efterårsophold

Se mere >

Juleophold

Se mere >

Fakkelgarden Fjordophold

Vinterophold

Se mere >

Fjordophold

Se mere >

Drømmeophold

Se mere >