Vi skyder 2026 i gang med et brag af en kokkeaften!
Søndag d. 25 Januar 2026 Kl. 17.00
Vi får besøg af nogle af landets største kokkeikoner, som hver især har haft en kæmpe betydning for den danske gastronomi.
Sammen med Fakkelgaardens egen køkkenchef, STEFFEN SNITGAARD, hylder vi de store klassikere. Det bliver en rejse gennem tiden med særlige signaturretter fra det klassiske cuisine. Eksklusive råvarer som sort vintertrøffel, jomfruhummer, oksemørbrad og indkogte saucer vil være at finde på menuen.
Michel Michaud
En sand mester, som var med til at starte Falsled Kro op i begyndelsen af 70’erne, Kong Hans i 80’erne og sidenhen Søllerød Kro samt Marie Louise i 00’erne. Senere blev han en af de bærende kræfter på Ruths Hotel. Michaud har altid stået for det klassiske franske køkken med stor fokus på kvaliteten af råvarerne, sans for sine fantastiske, intense saucer og masser af klassikere i sit repertoire.
Thomas Pasfall
Tidligere hofkok på Kongeskibet Dannebrog, Årets Kok i år 2000 og vinder af Årets Restaurant med Munkebo Kro i 2004. I sine unge år arbejdede han på Michelin i Wiesbaden i Tyskland. Thomas har udlært et hav af dygtige kokke og inspireret mange til at arbejde på nogle af landets bedste spisesteder. Han er desuden også sommelier og sætter en ære i at sammensætte vin og mad til det perfekte match.
Per Thøstesen
Dansk mesterkok og ejer af Bistro Boheme. Kåret til ”Kokkenes kok” i 2015. Han har arbejdet med fransk gastronomi og fine råvarer i årtier. Thøstesen har en imponerende karriere bag sig, der blandt andet inkluderer ansættelse som souschef under den berømte kok Paul Bocuse. Sideløbende var han i over 20 år kok for det danske fodboldlandshold og fulgte holdet gennem hele syv slutrunder.
Pris: 2.395,- pr. person
Snacks og champagne Signaturmenu by icon chefs – med særligt udvalgte vine. Kaffe og petit fours
Overnatning pris: 1799,- inkl. morgenmad +
Michel Michaud’s signaturekage “Gateau Marcel” serveres til overnattende gæster til eftermiddagskaffe kl. 15.00