Frokostmenu

12.00 – 14.00

Fakkelgaardens Frokostretter

Allehåndesild på smørstegt rugbrød,
løgmarmelade, vagtelæg og peberrod samt dild

DKK 125,-

//

Christiansø Karrysild
med æblesalat, smilende æg samt dild

DKK 125,-

//

Sprødstegt fisk med håndpillede rejer
urter og grillet citron

DKK 145,-

//

Hvide asparges med Hollandaise
og marinerede salater samt
hjemmerøget laks eller landskinke

DKK 195,-

//

Stegt jomfruhummer med lardo,
grønne asparges, broccoliskud,
friske krydderurter samt bisque

DKK 200,-

//

Marineret hjertesalat med sprød kylling,
syrlige rødløg, pocheret æg, croutons,
gammel knas og urter

DKK 145,-

//

Tatar af dansk oxe med saltet muesli, små salater
Kryddermayo og pommes frites

DKK 145,-

//

Saltet kalvebrissel med stegt kål
løg, svampe og hønsereduction

DKK 195,-

//

Grillet Dansk oxe
med bløde løg, marv, rødvinssauce,
krydderfritter og salat

DKK 250,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.

OSTE & SØDT

Udvalg af Danske og franske oste med hjemmebagt knækbrød,
smørstegt Sønderjysk rugbrød samt
valnødder i portvin honning

DKK 150,-

 //

Rabarberdessert med vanilleis, bagte rabarber, hvid chokolade,
pistacie og mazarin

DKK 145,-

 

FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU

Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu

2-retters frokostmenu

DKK 325,-

// 

3-retters frokostmenu

DKK 395,-