Frokostmenu
Fakkelgaardens Frokostretter
To slags sild med æg,
løgkompot, karse og kapers
DKK 100,-
//
Fakkelgaardens gravad laks
med vagtelæg, salat og urter
DKK 115,-
//
Dansk jomfruhummer med skummende bisque,
sprøde grøntsager og urter
DKK 195,-
//
Sprødstegt fisk med bladspinat,
pickles og syltede agurker
DKK 125,-
//
Klassisk svampeomelet
med Sønderjysk landskinke, tomat & havgus
DKK 115,-
//
Sprødt syltet andelår
med stegte kartofler og rødkål
DKK 195,-
//
Tatar af dansk kalv med saltet mysli,
krydret mayonnaise, salat og søde kartofler
DKK 125.-
//
Steak af dansk okse med bløde løg,
rødvinssauce og krydderfritter
DKK 195,-
//
Hjertesalat med sprød kylling,
croutons, havgus og Ømands bacon
DKK 125,-
//
Avocado på smørstegt rugbrød,
tomat, Ømands bacon og piment DKK 115,-
//
Baerii Caviar (30 gr.),
creme fraiche, rødløg og dild
DKK 350,- //
Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.
OSTE & SØDT
Udvalg af danske innovationsoste
med rugkiks & knækbrød
DKK 135,-
//
Pæredessert med karamel, brombær og sorbet
DKK 115,-
FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU
Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu
2-retters frokostmenu
DKK 275,-
//
3-retters frokostmenu
DKK 345,-