Frokostmenu
12.00 – 14.00
Fakkelgaardens Frokostretter
Allehåndesild på smørstegt rugbrød,
hjemmelavet pickles, smilende æg,
sennepsfrø, kapers og dild
DKK 135,-
//
Christiansø Karrysild med æggesalat,
æble, rødløg og karse
DKK 135,-
//
Sprødstegt fisk
med håndpillede rejer urter og grillet citron
DKK 145,-
//
Fakkelgaardens hjemmerøgede laks
med spinat, lun flødesauce, krydderurter
og syltet majroe
DKK 150,-
//
Stegt jomfruhummer med bisque,
umodne ferskener, selleri og puré
samt olivenolie og urter
DKK 200,-
//
Cremede svampe på hjemmebagt foccacia
med revet Efterglød fra Arla Unika
samt frisk trøffel og urtesalat
DKK 150,-
//
Sprødt andelår med ristede kartofler,
grøn salat og rødvinssauce
DKK 225,-
//
Saltet kalvebrissel
med stegt kål løg, svampe og hønsereduction
DKK 195,-
//
Grillet dansk okse
med bløde løg, marv, rødvinssauce,
krydderfritter og salat
DKK 250,-
Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.
OSTE & SØDT
Udvalg af Danske og franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød samt
valnødder i portvin og brun farin
DKK 155,-
//
Sprød tærte med orangecreme,
appelsinsalat, blodappelsin sorbet
samt karamelliserede nødder og vanillecreme
DKK 150,-
FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU
Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu
2-retters frokostmenu
DKK 375,-
//
3-retters frokostmenu
DKK 445,-