Frokostmenu

12.00 – 14.00

Fakkelgaardens Frokostretter

To slags sild
med kapers, rødløg, dild og æggesalat

DKK 145,-

//

Sprødstegt fisk
med håndpillede rejer, urter og grillet citron

DKK 145,-

//

Hvide asparges med
Rømø rejer eller Sønderjysk landskinke
samt sauce Hollandaise

DKK 165,-

//

Cremede svampe
på hjemmebagt foccacia med revet Efterglød fra Arla Unika
samt grønne asparges og urtesalat

DKK 150,-

//

Omelet med svampe og tomat,
landskinke, salat, urter og revet ost

DKK 155,-

//

Rørt tatar med cornichons og sennep
samt pommes frites, salat og urter

DKK 165,-

//

Saltet kalvebrissel med stegt kål
løg, svampe og hønsereduction

DKK 195,-

//

Grillet dansk okse
med bløde løg, marv, rødvinssauce,
krydderfritter og salat

DKK 250,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.

OSTE & SØDT

Udvalg af Danske og franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød samt
valnødder i portvin og brun farin

DKK 155,-

 //

Lun ananas med brownie,
kokosmousse, karamel og vanille
samt sorbet på kokos og citrongræs

DKK 155,-

 

FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU

Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu

2-retters frokostmenu

DKK 375,-

// 

3-retters frokostmenu

DKK 445,-