Frokostmenu

12.00 – 14.00

Fakkelgaardens Frokostretter

Allehåndesild på smørstegt rugbrød,
hjemmelavet pickles, smilende æg,
sennepsfrø, kapers og dild

DKK 135,-

//

Christiansø Karrysild med æggesalat,
æble, rødløg og karse

DKK 135,-

//

Sprødstegt fisk
med håndpillede rejer urter og grillet citron

DKK 145,-

//

Fakkelgaardens hjemmerøgede laks
med spinat, lun flødesauce, krydderurter
og syltet majroe

DKK 150,-

//

Stegt jomfruhummer med bisque, 
umodne ferskener, selleri og puré
samt olivenolie og urter

DKK 200,-

//

Cremede svampe på hjemmebagt foccacia
med revet Efterglød fra Arla Unika
samt frisk trøffel og urtesalat

DKK 150,-

//

Sprødt andelår med ristede kartofler,
grøn salat og rødvinssauce

DKK 225,-

//

Saltet kalvebrissel
med stegt kål løg, svampe og hønsereduction

DKK 195,-

//

Grillet dansk okse
med bløde løg, marv, rødvinssauce,
krydderfritter og salat

DKK 250,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.

OSTE & SØDT

Udvalg af Danske og franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød samt
valnødder i portvin og brun farin

DKK 155,-

 //

Sprød tærte med orangecreme,
appelsinsalat, blodappelsin sorbet
samt karamelliserede nødder og vanillecreme

DKK 150,-

 

FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU

Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu

2-retters frokostmenu

DKK 375,-

// 

3-retters frokostmenu

DKK 445,-