Frokostmenu

Fakkelgaardens Frokostretter

To slags sild med æg,
sommersalat, karse og kapers

DKK 115,-

//

Fakkelgaardens varmrøgede laks
med vagtelæg, salat og urter

DKK 125,-

//

Dansk jomfruhummer med skummende bisque,
sprøde grøntsager og urter

DKK 195,-

//

Sprødstegt fisk med bladspinat,
pickles og syltede agurker

DKK 135,-

//

Klassisk svampeomelet
med sønderjysk landskinke, tomat & havgus

DKK 115,-

//

Saltede kalvebrisler, stegte svampe,
økologisk kål, krydderurter og rødvinssauce

DKK 150,-

//

Steak af dansk okse med bløde løg,
rødvinssauce og krydderfritter

DKK 195,-

//

Avocado på smørstegt rugbrød,
tomat, Ømands bacon og piment

DKK 115,-

//

Hvide asparges med Rømørejer eller landskinke,
hollandaise og salater

DKK 145,-

//

Baerii Caviar (30 gr.),
creme fraiche, rødløg og dild
DKK 450,-

DKK 450,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.

OSTE & SØDT

Udvalg af danske og franske oste
med rugkiks & knækbrød samt
valnødder i brun farin og portvin

DKK 135,-

//

Pæredessert med chokolade, karamel og brændt marengs
samt skovsyre og sorbet

DKK 115,-

 

FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU

Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu

2-retters frokostmenu

DKK 295,-

// 

3-retters frokostmenu

DKK 365,-