Frokostmenu

12.00 – 14.00

Fakkelgaardens Frokostretter

Allehåndesild
på smørstegt rugbrød, løgmarmelade, vagtelæg og
peberrod samt dild

DKK 125,-

//

Christiansø Karrysild
med æblesalat, smilende æg samt dild

DKK 125,-

//

Sprødstegt fisk
med håndpillede rejer urter og grillet citron

DKK 145,-

//

Avocado på smørstegt rugbrød
tomat og marinerede salater samt hjemmerøget
laks eller landskinke

DKK 195,-

//

Stegt jomfruhummer
med små gulerødder, kryddersmør, ørredrogn og sauce
med Noilly prat og anis

DKK 200,-

//

Marineret hjertesalat med sprød kylling,
syrlige rødløg, pocheret æg, croutons, gammel knas og urter

DKK 145,-

//

Tatar af dansk oxe
med saltet muesli, små salater, kryddermayo
og pommes frites

DKK 145,-

//

Saltet kalvebrissel
med stegt kål løg, svampe og hønsereduction

DKK 195,-

//

Grillet Dansk oxe
med bløde løg, marv, rødvinssauce,
krydderfritter og salat

DKK 250,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.

OSTE & SØDT

Udvalg af Danske og franske oste med hjemmebagt knækbrød,
smørstegt Sønderjysk rugbrød samt
stikkelsbærkompot

DKK 150,-

 //

Brombærdessert med citrus,
hvid chokolade, friske brombær,
mascarpone og sorbet samt pistacie

DKK 145,-

 

FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU

Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu

2-retters frokostmenu

DKK 325,-

// 

3-retters frokostmenu

DKK 395,-