Frokostmenu
12.00 – 14.00
Fakkelgaardens Frokostretter
To slags sild
med kapers, rødløg, dild og æggesalat
DKK 145,-
//
Sprødstegt fisk
med håndpillede rejer, urter og grillet citron
DKK 145,-
//
Stegt jomfruhummer
med sensommergrønt, skummende sauce
og urter
DKK 225,-
//
Cremede svampe på hjemmebagt foccacia
med revet Efterglød fra Arla Unika
samt urtesalat
DKK 150,-
//
Omelet med svampe og tomat,
landskinke, salat, urter og revet ost
DKK 155,-
//
Rørt tatar med cornichons og sennep
samt pommes frites, salat og urter
DKK 165,-
//
Saltet kalvebrissel med stegt kål
løg, svampe og hønsereduction
DKK 195,-
//
Grillet dansk okse
med bløde løg, marv, rødvinssauce,
krydderfritter og salat
DKK 250,-
Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.
OSTE & SØDT
Udvalg af Danske og franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød samt
stikkelsbærkompot
DKK 165,-
//
Fakkelgaardens hindbærdessert
hindbærmousse, friske bær, hyldeblomst
og sorbet med et strejf af hybenrose
DKK 165,-
FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU
Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu
2-retters frokostmenu
DKK 410,-
//
3-retters frokostmenu
DKK 475,-