Frokostmenu

Fakkelgaardens Frokostretter

To slags sild med æg, kapers, løg
og peberrod

DKK 125,-

//

Fakkelgaardens varmrøgede laks
med vagtelæg, salat og urter

DKK 125,-

//

Sprødstegt fisk med spinat, 
pickles og citron 

DKK 145,-

//

Stegt jomfruhummer med syltet artiskok,
pomelo, ærteskud og bisque

DKK 195,-

//

Pocheret æg på rugbrød med sauce Hollandaise og 
spinat samt hjemmerøget
 laks eller skinke

DKK 125,-

//

Tatar af dansk okse med saltet müsli, små salater, 
kryddermayo og pommes frites

DKK 135,-

//

Saltet kalvebrissel med stegte svampe, trøffel, kål og 
hønsereduction med sherryvineddike,
purløg og sennepskorn 

DKK 195,-

//

Grillet Ribeye med bløde løg, rødvinssauce, 
krydderfritter og salat 

DKK 215,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.

OSTE & SØDT

Udvalg af danske og franske oste med rugkiks & knækbrød samt
valnødder i brun farin og portvin

DKK 150,-

 //

Kirsebærdessert med mørk chokolade, mazarin, brændte mandler
samt iscreme på Amarena kirsebær

DKK 135,-

 

FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU

Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu

2-retters frokostmenu

DKK 295,-

// 

3-retters frokostmenu

DKK 365,-