Frokostmenu
12.00 – 14.00
Fakkelgaardens Frokostretter
To slags sild
med kapers, rødløg, dild og æggesalat
DKK 145,-
//
Sprødstegt fisk
med håndpillede rejer, urter og grillet citron
DKK 145,-
//
Hvide asparges med
Rømø rejer eller Sønderjysk landskinke
samt sauce Hollandaise
DKK 165,-
//
Cremede svampe
på hjemmebagt foccacia med revet Efterglød fra Arla Unika
samt grønne asparges og urtesalat
DKK 150,-
//
Omelet med svampe og tomat,
landskinke, salat, urter og revet ost
DKK 155,-
//
Rørt tatar med cornichons og sennep
samt pommes frites, salat og urter
DKK 165,-
//
Saltet kalvebrissel med stegt kål
løg, svampe og hønsereduction
DKK 195,-
//
Grillet dansk okse
med bløde løg, marv, rødvinssauce,
krydderfritter og salat
DKK 250,-
Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.
OSTE & SØDT
Udvalg af Danske og franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød samt
valnødder i portvin og brun farin
DKK 155,-
//
Lun ananas med brownie,
kokosmousse, karamel og vanille
samt sorbet på kokos og citrongræs
DKK 155,-
FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU
Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu
2-retters frokostmenu
DKK 375,-
//
3-retters frokostmenu
DKK 445,-