Frokostmenu

Fakkelgaardens Frokostretter

To slags sild med æg,
løgkompot, karse og kapers
DKK 100,-

//

Fakkelgaardens gravad laks
med vagtelæg, salat og urter
DKK 115,-

//

Dansk jomfruhummer med skummende bisque,
sprøde grøntsager og urter
DKK 195,-

//

Sprødstegt fisk med bladspinat,
pickles og syltede agurker
DKK 125,-

//

Klassisk svampeomelet
med Sønderjysk landskinke, tomat & havgus
DKK 115,-

//

Sprødt syltet andelår
med stegte kartofler og rødkål
DKK 195,-

//

Tatar af dansk kalv med saltet mysli,
krydret mayonnaise, salat og søde kartofler
DKK 125.-

//

Steak af dansk okse med bløde løg,
rødvinssauce og krydderfritter
DKK 195,-

//

Hjertesalat med sprød kylling,
croutons, havgus og Ømands bacon
DKK 125,-

//

Avocado på smørstegt rugbrød,
tomat, Ømands bacon og piment DKK 115,-

//

Baerii Caviar (30 gr.),
creme fraiche, rødløg og dild
DKK 350,- //


Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.

OSTE & SØDT

Udvalg af danske innovationsoste
med rugkiks & knækbrød

DKK 135,-

//

Pæredessert med karamel, brombær og sorbet

DKK 115,-

 

FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU

Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu

2-retters frokostmenu

DKK 275,-

// 

3-retters frokostmenu

DKK 345,-