Select Page

Frokostmenu

12.00 – 14.00

Fakkelgaardens Frokostretter

To slags sild
med kapers, rødløg, dild og æggesalat

DKK 145,-

//

Sprødstegt fisk
med håndpillede rejer, urter og grillet citron

DKK 145,-

//

Stegt jomfruhummer
med sensommergrønt, skummende sauce
og urter

DKK 225,-

//

Cremede svampe på hjemmebagt foccacia
med revet Efterglød fra Arla Unika
samt urtesalat

DKK 150,-

//

Omelet med svampe og tomat,
landskinke, salat, urter og revet ost

DKK 155,-

//

Rørt tatar med cornichons og sennep
samt pommes frites, salat og urter

DKK 165,-

//

Saltet kalvebrissel med stegt kål
løg, svampe og hønsereduction

DKK 195,-

//

Grillet dansk okse
med bløde løg, marv, rødvinssauce,
krydderfritter og salat

DKK 250,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer skal menuen aftales på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.

OSTE & SØDT

Udvalg af Danske og franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød samt
stikkelsbærkompot

DKK 165,-

 //

Fakkelgaardens hindbærdessert
hindbærmousse, friske bær, hyldeblomst
og sorbet med et strejf af hybenrose

DKK 165,-

 

FAKKELGAARDENS FROKOSTMENU

Fakkelgaardens køkken sammensætter dagligt en frokostmenu

2-retters frokostmenu

DKK 410,-

// 

3-retters frokostmenu

DKK 475,-