Aftenmenu
18.00 – 20.30
MENU
Snacks
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
DKK 345,-
//
Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, blinis
& tilhørende Champagne
DKK 845,-
3-retters
Saltet kulmule
med citrus, dashi med chili/lime, ræddiker & friskost
//
Farseret Hopballe Mølle kylling
med morkelsauce & glaserede gulerødder
//
Havesyresorbet
med kefir, æblegranite & marengs
DKK 495,-
5-retters
Saltet kulmule
med citrus, dashi med chili/lime, ræddiker & friskost
//
Blæksprutte
med saltet agurk, musling, luftig kartoffel & vesterhavsost
//
Farseret Hopballe Mølle kylling
med morkelsauce & glaserede gulerødder
//
Stegt Marsklam
med ramsløg, karamelliseret løg & lammesky
//
Havesyresorbet
med kefir, æblegranite & marengs
DKK 755,-
Fakkeloplevelse
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
//
Saltet kulmule
med citrus, dashi med chili/lime, ræddiker & friskost
//
Blæksprutte
med saltet agurk, musling, luftig kartoffel & vesterhavsost
//
Farseret Hopballe Mølle kylling
med morkelsauce & glaserede gulerødder
//
Stegt Marsklam
med ramsløg, karamelliseret løg & lammesky
//
Havesyresorbet
med kefir, æblegranite & marengs
//
Kaffe & petit four
//
5 glas vinmenu med vand ad libitum
DKK 1755,-
Vin
1 glas champagne
Udvælges til den enkelte ret
DKK 245,-
//
1 glas vin
Udvælges til den enkelte ret
DKK 165,-
//
3-retters vinmenu
Sammensat til vores 3 retters menu
DKK 395,-
//
5-retters vinmenu
Sammensat til vores 5 retters menu
DKK 625,-
Snacks
Limfjordsøsters
med ponzu & citron
DKK 45,-
//
Trøffel Toast
med Gammel Knas & Coppa
DKK 85,-
//
Sprøde kyllingechips
med urtecreme
DKK 55,-
//
Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & blinis
DKK 645,-
Á la carte
Forret
Kalvetatar med X.O, daikon, æggeblomme & syltet shiitake
DKK 145,-
//
Blæksprutte med saltet agurk, muslingesauce, luftig kartoffel & vesterhavsost
DKK 145,-
//
Saltet kulmule med citrus, dashi med chili/lime, ræddiker & friskost
DKK 165,-
Hovedret
Stegt pighvar med skummende muslingesauce, porre & persillepuré
DKK 325,-
//
Farseret Hopballe Mølle kylling med morkelsauce & glaserede gulerødder
DKK 305,-
//
Stegt kalvefilet med rødvinssauce trukket med peber, selleri & bagt løg
DKK 345,-
Ost & Dessert
Osteservering
med smørstegt rugbrød, hjemmelavet knækbrød & sødt
DKK 145,-
//
Havesyresorbet med kefir, æblegranite & mareng
DKK 115,-
//
Hvid chokolademousse med passion, kakao & sorbe
DKK 115,-
//
Petit four
DKK 65,-
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.