Aftenmenu

18.00 – 20.30

MENU

 

Snacks

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

DKK 345,-

//

Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, blinis
& tilhørende Champagne

DKK 845,-

 

3-retters

Saltet kulmule
med citrus, dashi med chili/lime, ræddiker & friskost

//

Farseret Hopballe Mølle kylling
med morkelsauce & glaserede gulerødder

//

Havesyresorbet
med kefir, æblegranite & marengs

DKK 495,-

 

5-retters

Saltet kulmule
med citrus, dashi med chili/lime, ræddiker & friskost

//

Blæksprutte
med saltet agurk, musling, luftig kartoffel & vesterhavsost

//

Farseret Hopballe Mølle kylling
med morkelsauce & glaserede gulerødder

//

Stegt Marsklam
med ramsløg, karamelliseret løg & lammesky

//

Havesyresorbet
med kefir, æblegranite & marengs

DKK 755,-

 

Fakkeloplevelse

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

//

Saltet kulmule
med citrus, dashi med chili/lime, ræddiker & friskost

//

Blæksprutte
med saltet agurk, musling, luftig kartoffel & vesterhavsost

//

Farseret Hopballe Mølle kylling
med morkelsauce & glaserede gulerødder

//

Stegt Marsklam
med ramsløg, karamelliseret løg & lammesky

//

Havesyresorbet
med kefir, æblegranite & marengs

//

Kaffe & petit four

//

5 glas vinmenu med vand ad libitum

DKK 1755,-

 

Vin

 

1 glas champagne

Udvælges til den enkelte ret

DKK 245,-

//

1 glas vin

Udvælges til den enkelte ret

DKK 165,-

//

3-retters vinmenu

Sammensat til vores 3 retters menu

DKK 395,-

//

5-retters vinmenu

Sammensat til vores 5 retters menu

DKK 625,-

 

Snacks

 

Limfjordsøsters
med ponzu & citron

DKK 45,-

//

Trøffel Toast
med Gammel Knas & Coppa

DKK 85,-

//

Sprøde kyllingechips
med urtecreme

DKK 55,-

//

Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & blinis

DKK 645,-

 

Á la carte

 

Forret

Kalvetatar med X.O, daikon, æggeblomme & syltet shiitake

DKK 145,-

//

Blæksprutte med saltet agurk, muslingesauce, luftig kartoffel & vesterhavsost

DKK 145,-

//

Saltet kulmule med citrus, dashi med chili/lime, ræddiker & friskost

DKK 165,-

 

Hovedret

Stegt pighvar med skummende muslingesauce, porre & persillepuré

DKK 325,-

//

Farseret Hopballe Mølle kylling med morkelsauce & glaserede gulerødder

DKK 305,-

//

Stegt kalvefilet med rødvinssauce trukket med peber, selleri & bagt løg

DKK 345,-

 

Ost & Dessert

Osteservering
med smørstegt rugbrød, hjemmelavet knækbrød & sødt

DKK 145,-

//

Havesyresorbet med kefir, æblegranite & mareng

DKK 115,-

//

Hvid chokolademousse med passion, kakao & sorbe

DKK 115,-

//

Petit four

DKK 65,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk. 

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.