Aftenmenu
18.00 – 20.30
MENU
Snacks
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
DKK 245,-
//
Lyksvad Oscietra caviar 10 g
med jordskokke panna cotta
& tilhørende Champagne
DKK 395,-
3-retters
Saltet kulmule
med tomat, basilikum & friskostcreme
//
Stegt kalvemørbrad
med løg soubise, glaseret brissel & ragout sauce peber
//
Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids
DKK 495,-
5-retters
Saltet kulmule
med tomat, basilikum & friskostcreme
//
Kål med muslinger,
knust persille & majroer
//
Stegt havtaske
med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst
//
Stegt kalvemørbrad
med løg soubise, glaseret brissel & ragout sauce
//
Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids
DKK 995,-
Fakkeloplevelse
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
//
Saltet kulmule
med tomat, basilikum & friskosts creme
//
kål med musling,
knust persille & majroer
//
Stegt havtaske
med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst
//
Stegt kalvemørbrad
med løg soubise, glaseret brissel & ragout sauce
//
Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids
//
Kaffe & petit four
//
5 glas vinmenu med vand ad libitum
DKK 1755,-
Vin
1 glas champagne
Udvælges til den enkelte ret
DKK 245,-
//
1 glas vin
Udvælges til den enkelte ret
DKK 165,-
//
3-retters vinmenu
Sammensat til vores 3 retters menu
DKK 395,-
//
5-retters vinmenu
Sammensat til vores 5 retters menu
DKK 635,-
Snacks
Limfjordsøsters
med ponzu & Nouc mam
DKK 50,-
//
Croquette
med iberico og aioli
DKK 85,-
//
Sprøde kyllingechips
med urtecreme
DKK 65,-
//
Lyksvad Oscietra caviar 10 g
med jordskokke panna cotta
DKK 210,-
//
Marinerede oliven
DKK 45,-
//
Salte mandler
DKK 45,-
Á la carte
Forret
Stegt havtaske med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst
DKK 175,-
//
Kål med muslinger, knust persille & majroer
DKK 145,-
//
Saltet kulmule med tomat, basilikum & friskostcreme
DKK 145,-
Hovedret
Stegt havtaske med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst
DKK 325,-
//
Krogmodnet gris med morkel sauce, farseret morkel & kantareller
DKK 325,-
//
Stegt kalvemørbrad med løg soubise, brisler & ragout sauce
DKK 345,-
Ost & Dessert
Osteservering
med smørstegt rugbrød, knækbrød & sødt
DKK 145,-
//
Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids
DKK 115,-
//
Hvid chokolade og skyr mousse
med havesyre sorbet og marengs
DKK 115,-
//
Petit four
DKK 65,-
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.