Aftenmenu

18.00 – 20.30

MENU

 

Snacks

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

DKK 345,-

//

Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, blinis
& tilhørende Champagne

DKK 845,-

 

3-retters

Kulmule
med nuoc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål

//

Stegt kalvefilet
med grønne asparges, selleripuré & rødvinssauce

//

Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs

DKK 495,-

 

5-retters

Kulmule
med nuoc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål

//

Blæksprutte
med nye danske kartofler, syltede perleløg & vesterhavsost

//

Pocherede hvide asparges
med Limfjordshummer, blanquette & dild

//

Sommerbuk
med grønne asparges, selleripuré & rødvinssauce

//

Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs

DKK 755,-

 

Fakkeloplevelse

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

//

Kulmule
med nuoc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål

//

Blæksprutte
med nye danske kartofler, syltede perleløg & vesterhavsost

//

Pocherede hvide asparges
med Limfjordshummer, blanquette & dild

//

Sommerbuk
med grønne asparges, selleripuré & rødvinssauce

//

Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs

//

Kaffe & petit four

//

5 glas vinmenu med vand ad libitum

DKK 1755,-

 

Vin

 

1 glas champagne

Udvælges til den enkelte ret

DKK 245,-

//

1 glas vin

Udvælges til den enkelte ret

DKK 165,-

//

3-retters vinmenu

Sammensat til vores 3 retters menu

DKK 395,-

//

5-retters vinmenu

Sammensat til vores 5 retters menu

DKK 625,-

 

Snacks

 

Limfjordsøsters
med ponzu & citron

DKK 45,-

//

Gougeres
med trøffel, gammel Knas & coppa

DKK 85,-

//

Sprøde kyllingechips
med urtecreme

DKK 55,-

//

Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & blinis

DKK 645,-

 

Á la carte

 

Forret

Pocherede hvide asparges med Limfjordshummer, blanquette & dild

DKK 175,-

//

Blæksprutte med nye danske kartofler, løvstikke & vesterhavsost

DKK 145,-

//

Kulmule med nouc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål  

DKK 145,-

 

Hovedret

Stegt helleflynder med skummende muslingesauce, courgette & persillepuré

DKK 315,-

//

Krogmodnet grisesnakke med morkelcreme, farseret morkel & hvide asparges   

DKK 315,-

//

Sommerbuk med grønne asparges, selleripuré & rødvinssauce

DKK 345,-

 

Ost & Dessert

Osteservering
med smørstegt rugbrød, knækbrød & sødt 

DKK 145,-

//

Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs

DKK 115,-

//

Danske rabarber
med creme anglaise, skovmærke og vanilleis

DKK 115,-

//

Petit four

DKK 65,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk. 

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.