Aftenmenu
18.00 – 20.30
MENU
Snacks
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
DKK 345,-
//
Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, blinis
& tilhørende Champagne
DKK 845,-
3-retters
Kulmule
med nuoc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål
//
Stegt kalvefilet
med grønne asparges, selleripuré & rødvinssauce
//
Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs
DKK 495,-
5-retters
Kulmule
med nuoc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål
//
Blæksprutte
med nye danske kartofler, syltede perleløg & vesterhavsost
//
Pocherede hvide asparges
med Limfjordshummer, blanquette & dild
//
Sommerbuk
med grønne asparges, selleripuré & rødvinssauce
//
Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs
DKK 755,-
Fakkeloplevelse
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
//
Kulmule
med nuoc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål
//
Blæksprutte
med nye danske kartofler, syltede perleløg & vesterhavsost
//
Pocherede hvide asparges
med Limfjordshummer, blanquette & dild
//
Sommerbuk
med grønne asparges, selleripuré & rødvinssauce
//
Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs
//
Kaffe & petit four
//
5 glas vinmenu med vand ad libitum
DKK 1755,-
Vin
1 glas champagne
Udvælges til den enkelte ret
DKK 245,-
//
1 glas vin
Udvælges til den enkelte ret
DKK 165,-
//
3-retters vinmenu
Sammensat til vores 3 retters menu
DKK 395,-
//
5-retters vinmenu
Sammensat til vores 5 retters menu
DKK 625,-
Snacks
Limfjordsøsters
med ponzu & citron
DKK 45,-
//
Gougeres
med trøffel, gammel Knas & coppa
DKK 85,-
//
Sprøde kyllingechips
med urtecreme
DKK 55,-
//
Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & blinis
DKK 645,-
Á la carte
Forret
Pocherede hvide asparges med Limfjordshummer, blanquette & dild
DKK 175,-
//
Blæksprutte med nye danske kartofler, løvstikke & vesterhavsost
DKK 145,-
//
Kulmule med nouc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål
DKK 145,-
Hovedret
Stegt helleflynder med skummende muslingesauce, courgette & persillepuré
DKK 315,-
//
Krogmodnet grisesnakke med morkelcreme, farseret morkel & hvide asparges
DKK 315,-
//
Sommerbuk med grønne asparges, selleripuré & rødvinssauce
DKK 345,-
Ost & Dessert
Osteservering
med smørstegt rugbrød, knækbrød & sødt
DKK 145,-
//
Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs
DKK 115,-
//
Danske rabarber
med creme anglaise, skovmærke og vanilleis
DKK 115,-
//
Petit four
DKK 65,-
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.