Aftenmenu

18.00 – 20.30

MENU

 

Snacks

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

DKK 345,-

//

Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, blinis
& tilhørende Champagne

DKK 845,-

 

3-retters

Saltet kammuslinger
med nuoc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål

//

Stegt kalvefilet
med artiskok pure,grønne asparges & rødvinssauce

//

Pocheret rabarber
med vanilje iscreme, karamel & hibiscus

DKK 495,-

 

5-retters

Saltet kammuslinger
med nuoc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål

//

Blæksprutte
med nye danske kartofler, løvstikke & vesterhavsost

//

Grillet hvide asparges
med Rømø reje blanquette, crouton & dild

//

Stegt kalvefilet
med artiskok pure, grønne asparges & rødvinssauce

//

Pocheret rabarber
med vanilje iscreme, karamel & hibiscus

DKK 755,-

 

Fakkeloplevelse

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

//

Saltet kammuslinger
med nuoc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål

//

Blæksprutte
med nye danske kartofler, løvstikke & vesterhavsost

//

Grillet hvide asparges
med Rømø reje blanquette, crouton & dild

//

Stegt kalvefilet
med artiskok pure, grønne asparges & rødvinssauce

//

Pocheret rabarber
med vanilje iscreme, karamel & hibiscus

//

Kaffe & petit four

//

5 glas vinmenu med vand ad libitum

DKK 1755,-

 

Vin

 

1 glas champagne

Udvælges til den enkelte ret

DKK 245,-

//

1 glas vin

Udvælges til den enkelte ret

DKK 165,-

//

3-retters vinmenu

Sammensat til vores 3 retters menu

DKK 395,-

//

5-retters vinmenu

Sammensat til vores 5 retters menu

DKK 625,-

 

Snacks

 

Limfjordsøsters
med ponzu & citron

DKK 45,-

//

Trøffel Toast
med Gammel Knas & Coppa

DKK 85,-

//

Sprøde kyllingechips
med urtecreme

DKK 55,-

//

Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & blinis

DKK 645,-

 

21Á la carte

 

Forret

Grillet hvide asparges med Rømø reje blanquette, crouton & dild

DKK 165,-

//

Blæksprutte med nye danske kartofler, løvstikke & vesterhavsost

DKK 145,-

//

Saltet kammuslinger med nouc mam, blegselleri, lokecreme & glaskål

DKK 145,-

 

Hovedret

Bagt kulmule med cremet muslingesauce, courgette & persillepuré

DKK 315,-

//

Krog modnet grisesnakke med morkel jus, ramsløg & grillet hvide asparges

DKK 315,-

//

Stegt kalvefilet med artiskok pure, grønne asparges & rødvinssauce

DKK 345,-

 

Ost & Dessert

Osteservering
med smørstegt rugbrød, knækbrød & sødt 

DKK 145,-

//

Pocheret rabarber
med vanilje iscreme, karamel & hibiscus

DKK 115,-

//

Hvid chokolademousse med passion, kakao & sorbet

DKK 115,-

//

Petit four

DKK 65,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk. 

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.