Fakkelgaarden holder lukket fra d. 22. december til d. 14. januar 2025, klik her for at se mere →

Aftenmenu

18.00 – 20.30

MENU

 

Snacks

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

DKK 345,-

//

Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, sprøde chips
& tilhørende Champagne

DKK 845,-

 

3-retters

Marineret laks
med syrnet fløde, peberrod, dild & agurk

//

Stegt andebryst
med rødbede, rødbedesauce med peber & kroket

//

Hvid chokolademousse
med vanilje iscreme, mandel & kirsebær

DKK 495,-

 

5-retters

Marineret laks
med syrnet fløde, peberrod, dild & agurk

//

Bagt vesterhavstorsk
med luftig kartoffel, brunet smør & soya

//

Hummer krebinet
med dansk sorthummer, hummerbisque & kål

//

Stegt andebryst
med rødbede, rødbedesauce med peber & kroket

//

Hvid chokolademousse
med vanilje iscreme, mandel & kirsebær

DKK 755,-

 

Fakkeloplevelse

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

//

Marineret laks
med syrnet fløde, peberrod, dild & agurk

//

Bagt vesterhavstorsk
med luftig kartoffel, brunet smør & soya

//

Hummer krebinet
med dansk sorthummer, hummerbisque & kål

//

Stegt andebryst
med rødbede, rødbedesauce med peber & kroket

//

Hvid chokolademousse
med vanilje iscreme, mandel & kirsebær

//

Kaffe & petit four

//

5 glas vinmenu med vand ad libitum

DKK 1755,-

 

Vin

 

1 glas champagne

Udvælges til den enkelte ret

DKK 245,-

//

1 glas vin

Udvælges til den enkelte ret

DKK 165,-

//

3-retters vinmenu

Sammensat til vores 3 retters menu

DKK 395,-

//

5-retters vinmenu

Sammensat til vores 5 retters menu

DKK 625,-

 

Snacks

 

Rømø østers
med hybenrose vinaigrette og grillet citron

DKK 45,-

//

Jordskokképannacotta
med sikrom og urter

DKK 75,-

//

Sprøde kyllingechips
med urtecreme

DKK 55,-

//

Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & blinis

DKK 645,-

 

Á la carte

 

Forret

Marineret laks
med syrnet fløde, peberrod, dild & agurk

DKK 145,-

//

Bagt vesterhavstorsk
med luftig kartoffel, brunet smør & soya

DKK 155,-

//

Hummer krebinet
med dansk sorthummer, hummerbisque & kål

DKK 185,-

 

Hovedret

Stegt helleflynder
med skummende muslingesauce, vinterkål & persillepuré

DKK 315,-

//

Stegt andebryst
med rødbede, rødbedesauce med peber & kroket

DKK 305,-

//

Kalvefilet
med glaserede gulerødder, morkelsauce & farseret morkel

DKK 345,-

 

Ost & Dessert

Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød & sødt

DKK 145,-

//

Yoghurt sorbet,
med karamel, æble & vanilje creme anglaise

DKK 115,-

//

Hvid chokolademousse
med vanilje iscreme, mandel & kirsebær

DKK 115,-

//

Petit four

DKK 65,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk. 

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.