Aftenmenu
18.00 – 20.30
MENU
Snacks
Champagne & snacks
DKK 245,-
//
Lyksvad Oscietra caviar 10 g
med jordskokke panna cotta & tilhørende Champagne
DKK 395,-
3-retters
Saltet kulmule
med tomat, basilikum & friskostcreme
//
Stegt kalvemørbrad
med løg soubise, glaseret brissel & ragout sauce peber
//
Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids
DKK 545,-
5-retters
Saltet kulmule
med tomat, basilikum & friskostcreme
//
Kål med muslinger,
knust persille & majroer
//
Stegt havtaske
med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst
//
Stegt kalvemørbrad
med løg soubise, glaseret brissel & ragout sauce
//
Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids
DKK 945,-
Gourmetoplevelsen
6-retters menu inkl. Champagne & snacks, vin menu, kaffe & petit fours
//
Saltet kulmule
med tomat, basilikum & friskosts creme
//
Lyksvad caviar med let røget kartoffel creme,
dild & hasselnødder fra Piemonte
//
kål med musling,
knust persille & majroer
//
Stegt havtaske
med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst
//
Stegt kalvemørbrad
med løg soubise, glaseret brissel & ragout sauce
//
Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids
DKK 2245,-
Vin
Champagne & snacks
Udvælges til den enkelte ret
DKK 245,-
//
1 glas vin
Udvælges til den enkelte ret
Fra DKK 125,-
//
3-retters vinmenu
Sammensat til vores 3 retters menu
DKK 450,-
//
5-retters vinmenu
Sammensat til vores 5 retters menu
DKK 750,-
Snacks
Limfjordsøsters
med ponzu & Nouc mam
DKK 50,-
//
Croquette
med iberico og aioli
DKK 85,-
//
Sprøde kyllingechips
med urtecreme
DKK 65,-
//
Lyksvad Oscietra caviar 10 g
med jordskokke panna cotta
DKK 150,-
//
Marinerede oliven
DKK 45,-
//
Salte mandler
DKK 45,-
Á la carte
Forret
Stegt havtaske med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst
DKK 245,-
//
Kål med muslinger, knust persille & majroer
DKK 175,-
//
Saltet kulmule med tomat, basilikum & friskostcreme
DKK 145,-
//
Lyksvad caviar med let røget kartoffel creme,
dild & hasselnødder fra Piemonte
DKK 245,-
Hovedret
Stegt havtaske med gulerødder, sauce nage & hyldeblomst
DKK 395,-
//
Krogmodnet gris med morkel sauce, farseret morkel & kantareller
DKK 395,-
//
Stegt kalvemørbrad med løg soubise, brisler, ragout sauce & sorte efterårs trøfler
DKK 445,-
Ost & Dessert
Osteservering
med smørstegt rugbrød, knækbrød & sødt
DKK 195,-
//
Svenske blåbær
med yoghurt sorbet, creme anglaise & lakrids
DKK 145,-
//
Hvid chokolade og skyr mousse
med havesyre sorbet og marengs
DKK 145,-
//
Petit four
DKK 65,-
Filtreret vand ad libitum, med eller uden brus pr. person 35,-
Evian mineralvand med eller uden brus pr. flaske 0,75L 75,-
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.