Aftenmenu

18.00 – 20.30

  MENU

 

Snacks

Champagne & snacks

DKK 245,-

//

Jordskokke panna cotta med Lyksvad Oscietra caviar 10g & tilhørende Champagne

DKK 395,-

 

3-retters

Helleflynder med nashi pære,
yuzu, vallesauce og chili/lime olie  

//

Stegt gråand med confiteret lår,
rødbede, selleripure og pebersauce 

//

Hvid chokolademousse
med vaniljeis, kakao og kirsebær  

DKK 545,-

 

5-retters

Helleflynder med nashi pære,
yuzu, vallesauce og chili/lime olie  

//

Bagt Ising med pocheret kål,
muslingesauce, dild og löjrom

//

Dansk blæksprutte med luftig kartoffel,
vesterhavsskum og brunet smør

//

Stegt gråand med confiteret lår,
rødbede, selleripure og pebersauce

//

Hvid chokolademousse
med vaniljeis, kakao og kirsebær  

DKK 945,-

 

Gourmetoplevelsen

6-retters menu inkl. Champagne & snacks, vin menu, kaffe & petit fours

//

Helleflynder med nashi pære,
yuzu, vallesauce og chili/lime olie  

//

Lyksvad caviar med let røget kartoffel creme, 
dild & hasselnødder fra Piemonte 

//

Bagt Ising med pocheret kål,
muslingesauce, dild og löjrom

//

Dansk blæksprutte med luftig kartoffel,
vesterhavsskum og brunet smør

//

Stegt gråand med confiteret lår,
rødbede, selleripure og pebersauce

//

Hvid chokolademousse
med vaniljeis, kakao og kirsebær  

DKK 2245,-

 

Vin

 

Champagne & snacks

Udvælges til den enkelte ret

DKK 245,-

//

1 glas vin

Udvælges til den enkelte ret

Fra DKK  125,-

//

3-retters vinmenu

Sammensat til vores 3 retters menu

DKK 450,-

//

5-retters vinmenu

Sammensat til vores 5 retters menu

DKK 750,-

 

Snacks

 

Limfjordsøsters
med ponzu & Nouc mam 

DKK 50,-

//

Trøffel toast
med skinke fra Aabenraa slagter

DKK 85,-

//

Sprøde kyllingechips
med karljohan creme

DKK 65,-

//

Jordskokke panna cotta
med Lyksvad Oscietra caviar 10g

DKK 150,-

//

Marinerede oliven

DKK 45,-

//

Salte mandler

DKK 45,-

Á la carte

 

Forret

Bagt Ising med pocheret kål, muslingesauce, dild og löjrom

DKK 245,-

//

Dansk blæksprutte med luftig kartoffel, vesterhavsskum og brunet smør   

DKK 175,-

//

Helleflynder med nashi pære, yuzu, vallesauce og chili/lime olie

DKK 175,-

//

Lyksvad caviar med let røget kartoffel creme, dild & hasselnødder fra Piemonte 

DKK 245,-

 

Hovedret

Bagt Ising med pocheret kål, muslingesauce, dild og löjrom

DKK 395,-

//

Stegt gråand med confiteret lår, rødbede, selleripure og pebersauce  

DKK 395,-

//

Stegt kalvemørbrad med rødvinssauce, røget marv og trøfler

DKK 445,-

 

Ost & Dessert

Osteservering
med smørstegt rugbrød, knækbrød & sødt 

DKK 195,-

//

Praliné cremé med æble,
yoghurtsorbet og ristede hasselnødder

DKK 145,-

//

Hvid chokolademousse
med vaniljeis, kakao og kirsebær

DKK 145,-

//

Petit four

DKK 65,-

 

                             Filtreret vand ad libitum, med eller uden brus pr. person 35,-

                               Evian mineralvand med eller uden brus pr. flaske 0,75L 75,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk. 

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.