Aftenmenu
18.00 – 20.30
MENU
Snacks
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
DKK 345,-
//
Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, sprøde chips
& tilhørende Champagne
DKK 845,-
3-retters
Marineret laks
med syrnet fløde, peberrod, dild & agurk
//
Stegt andebryst
med rødbede, rødbedesauce med peber & kroket
//
Hvid chokolademousse
med vanilje iscreme, mandel & kirsebær
DKK 495,-
5-retters
Marineret laks
med syrnet fløde, peberrod, dild & agurk
//
Bagt vesterhavstorsk
med luftig kartoffel, brunet smør & soya
//
Hummer krebinet
med dansk sorthummer, hummerbisque & kål
//
Stegt andebryst
med rødbede, rødbedesauce med peber & kroket
//
Hvid chokolademousse
med vanilje iscreme, mandel & kirsebær
DKK 755,-
Fakkeloplevelse
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
//
Marineret laks
med syrnet fløde, peberrod, dild & agurk
//
Bagt vesterhavstorsk
med luftig kartoffel, brunet smør & soya
//
Hummer krebinet
med dansk sorthummer, hummerbisque & kål
//
Stegt andebryst
med rødbede, rødbedesauce med peber & kroket
//
Hvid chokolademousse
med vanilje iscreme, mandel & kirsebær
//
Kaffe & petit four
//
5 glas vinmenu med vand ad libitum
DKK 1755,-
Vin
1 glas champagne
Udvælges til den enkelte ret
DKK 245,-
//
1 glas vin
Udvælges til den enkelte ret
DKK 165,-
//
3-retters vinmenu
Sammensat til vores 3 retters menu
DKK 395,-
//
5-retters vinmenu
Sammensat til vores 5 retters menu
DKK 625,-
Snacks
Rømø østers
med hybenrose vinaigrette og grillet citron
DKK 45,-
//
Jordskokképannacotta
med sikrom og urter
DKK 75,-
//
Sprøde kyllingechips
med urtecreme
DKK 55,-
//
Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & blinis
DKK 645,-
Á la carte
Forret
Marineret laks
med syrnet fløde, peberrod, dild & agurk
DKK 145,-
//
Bagt vesterhavstorsk
med luftig kartoffel, brunet smør & soya
DKK 155,-
//
Hummer krebinet
med dansk sorthummer, hummerbisque & kål
DKK 185,-
Hovedret
Stegt helleflynder
med skummende muslingesauce, vinterkål & persillepuré
DKK 315,-
//
Stegt andebryst
med rødbede, rødbedesauce med peber & kroket
DKK 305,-
//
Kalvefilet
med glaserede gulerødder, morkelsauce & farseret morkel
DKK 345,-
Ost & Dessert
Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød & sødt
DKK 145,-
//
Yoghurt sorbet,
med karamel, æble & vanilje creme anglaise
DKK 115,-
//
Hvid chokolademousse
med vanilje iscreme, mandel & kirsebær
DKK 115,-
//
Petit four
DKK 65,-
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.