EFTERÅR Aftenmenu
ØSTERSKOVMENU
Oksetatar med stegt jomfruhummer,
saltet müsli, syrlige agurker, radise,
kryddermayonnaise og frisée
//
Stegt sandart med bønner, selleri,
brunet smør, hasselnød og kapers,
ærtespirer samt ørredrogn fra Stokkebye
//
Dådyr med svampe og kvædepuré
samt majroe, ramsløg, øko kål og
sauce med tørrede svampe
//
Fakkelgaardens hindbærdessert
Hindbærmousse og friske bær samt hyldeblomst
og sorbet med et strejf af hybenrose
4 retter DKK 750,-
TILKØB
Stegt kammusling Sauce Oriental med soya og ingefær, små gulerødder, springløg, estragon samt sønderjysk rugbrød
DKK 225,-
//
Havtaske og sort hummer
som tærte i skummende bisque, tomater, grillet squash
samt basilikum og krydderurteolie
DKK 235,-
//
Sprængt kalvebrissel
med kantareller, syltet græskar,
bitre salater, trøffel og gul vin
DKK 225,-
//
Stegt duebryst
og saltet kråse, jordskok, bagte løg, syltede tranebær,
små morkler samt sauce med frugteddike
DKK 325,-
//
Udvalg af Danske og Franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød
og kompot af stikkelsbær
DKK 165,-
//
Solbærdessert med gold chokolade,
ristede hasselnødder, brownie og karamel
samt solbær sorbet
DKK 165,-
VIN- & SAFTMENU
4 retter vinmenu
DKK 600,-
4 retter saftmenu
DKK 200,-
//
6 retter vinmenu
DKK 800,-
6 retter saftmenu
DKK 300,-
STØRRE SELSKABER
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.