EFTERÅR Aftenmenu

ØSTERSKOVMENU

 

Grillet laks med lokale tomater,
brunet smør, oliven, syltet glaskål, piment, saltet citron og urtesalat

//

Stegt pighvar med kammusling, søde majs,
svampe, purløg og Champagnesauce samt kaviar fra Stokkebye

//

Unghanebryst fra Gråsten med saltet lår,
perleløg og spinat samt små beder, peberrod og sauce på blommeeddike

//

Brombærdessert med citrus,
hvid chokolade, friske brombær, mascarpone, sorbet samt pistacie

 

4 retter DKK 700,-

 

 TILKØB

Stegt jomfruhummer
små gulerødder, kryddersmør, ørredrogn fra Stokkebye samt sauce med
Noilly Prat og anis

DKK 200,-

//

Vesterhavs torsk,
cremet selleri, sauce med trøffel,
chorizopølse og fennikelfrø

DKK 205,- 

//

Brisseltoast, savoykål,
små kålskud og tørrede morkler samt lun vinaigrette
med skalotteløg og hasselnød

DKK 195,- 

//

Stegt duebryst,
æbler fra Hestehavegård, karamelliserede løg, økologisk blomkål
og sauce med lune krydderier

DKK 275,-

//

Udvalg af Danske og Franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød
og stikkelsbærkompot

DKK 150,-

//

Fakkelgaardens hindbærdessert
med fløde 50%, hyldeblomst, vanille, hindbær-hybenrose sorbet

DKK 145,-

 

VIN- & SAFTMENU

4 retter vinmenu

DKK 600,-

4 retter saftmenu 

DKK 200,-

//

6 retter vinmenu

DKK 800,-

6 retter saftmenu 

DKK 300,-

STØRRE SELSKABER 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.