Aftenmenu
18.00 – 20.30
MENU
Snacks
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
DKK 345,-
//
Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, blinis
& tilhørende Champagne
DKK 845,-
3-retters
Helleflynder
med Ajo blanco, peberrod, stikkelsbær og radise
//
Stegt kalvemørbrad
med glaserede løg, selleri puré og rødvinssauce med peber
//
Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos og marengs
DKK 495,-
5-retters
Helleflynder
med Ajo blanco, peberrod, stikkelsbær og radise
//
Bagt kulmule
med sommerkål, muslingecreme og dild
//
Stegt jomfruhummer
med tomater, hummerbisque og limeblade
//
Stegt kalvemørbrad
med glaserede løg, selleri puré og rødvinssauce med peber
//
Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos og marengs
DKK 795,-
Fakkeloplevelse
3 slags snacks
med tilhørende Champagne
//
Helleflynder
med Ajo blanco, peberrod, stikkelsbær og radise
//
Bagt kulmule
med sommerkål, muslingecreme og dild
//
Stegt jomfruhummer
med tomater, hummerbisque og limeblade
//
Stegt kalvemørbrad
med glaserede løg, selleri puré og rødvinssauce med peber
//
Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos og marengs
//
Kaffe & petit four
//
5 glas vinmenu med vand ad libitum
DKK 1755,-
Vin
1 glas champagne
Udvælges til den enkelte ret
DKK 245,-
//
1 glas vin
Udvælges til den enkelte ret
DKK 165,-
//
3-retters vinmenu
Sammensat til vores 3 retters menu
DKK 395,-
//
5-retters vinmenu
Sammensat til vores 5 retters menu
DKK 635,-
Snacks
Limfjordsøsters
med ponzu & Nouc mam
DKK 50,-
//
Gougeres
med trøffel, gammel Knas & coppa
DKK 85,-
//
Sprøde kyllingechips
med urtecreme
DKK 65,-
//
Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & blinis
DKK 645,-
Á la carte
Forret
Stegt jomfruhummer med tomater, hummerbisque og limeblade
DKK 185,-
//
Bagt kulmule med sommerkål, muslingecreme og dild
DKK 145,-
//
Helleflynder med Ajo blanco, peberrod, stikkelsbær og radise
DKK 145,-
Hovedret
Stegt rødtunge med skummende muslingesauce, artiskok & persillepuré
DKK 325,-
//
Krogmodnet gris med morkelcreme, farseret morkel & gulerødder
DKK 325,-
//
Stegt kalvemørbrad med glaserede løg, selleri puré og rødvinssauce med peber
DKK 345,-
Ost & Dessert
Osteservering
med smørstegt rugbrød, knækbrød & sødt
DKK 145,-
//
Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs
DKK 115,-
//
Brombær
med karamel, lakrids, creme anglaise og vaniljeis
DKK 115,-
//
Petit four
DKK 65,-
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.