Aftenmenu

EFTERÅRSMENU

Stegt jomfruhummer med syltet glaskål, pomelo samt bitre salater og bisque

//

Bagt torsk med persillepanade, spinat, rødbede og sauce med tre slags sennep

//

Gråstener unghane med andekråse, kompot på hyben og græskar samt mini majs

//

Pocheret pære i hyld med karamel, brombær, sønderjysk rugbrød og brun farin

4 retter DKK 650,-

 

TILKØB

Saltet kalvebrissel med stegt sortkål, cremet selleri og sauce med trøffel

DKK 165,-

//

Udvalg af danske og franske oste
med stikkelsbærkompot og hjemmebagt knækbrød

DKK 175,- 

//

Baerii caviar (50 gr.)
Creme fraiche, rødløg og sprødt Sønderjysk rugbrød

DKK 450,-

 

VIN- & SAFTMENU

4 retter
Vinmenu DKK 600
Saftmenu DKK 200

//

6 retter
Vinmenu DKK 800
Saftmenu DKK 300

STØRRE SELSKABER 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.