Vinter Aftenmenu

ØSTERSKOVMENU

Rimmet hellefisk med marineret kål,
lokale æbler og sprødt grønkål samt
syltet glaskål og silderogn

//

Filet af lange med karamelliseret løg blanquette,
jordskokkechips og spinat
samt persillepuré

//

Dådyr fra Sønderhav
med kvædepuré, ristede svampe,
rødbede med peberrod samt sauce på sort peber

//

Sprød tærte med orange creme,
appelsinsalat, blodappelsin sorbet samt karamelliserede nødder
og vanillecreme

 

4 retter DKK 700,-

 

 TILKØB

 Stegt jomfruhummer,
bisque, umodne ferskner, syltet selleri, cremet puré,
samt olivenolie og urter

DKK 200,-

//

Stegt rødfisk og kammusling, ponzu, savoykål, græskar,
shiitake og krydderurter

DKK 205,- 

//

Glaceret kalvebrissel,
vintertrøffel, cremet blomkål, kyllingeskind samt syltede majroer
med anis og sennepskorn

DKK 195,- 

//

Stegt svinebryst,
økologisk tatsoi fra Ilsøegaard, tørrede morkler samt
sauce på lune krydderier

DKK 275,-

//

Udvalg af Danske og Franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød
og valnødder i portvin og brun farin

DKK 155,-

//

Æbledessert
med gold chokolade, pistacie mazarin, sprød marengs
og sorbet på friske æbler

DKK 150,-

 

VIN- & SAFTMENU

4 retter vinmenu

DKK 600,-

4 retter saftmenu 

DKK 200,-

//

6 retter vinmenu

DKK 800,-

6 retter saftmenu 

DKK 300,-

STØRRE SELSKABER 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.