Aftenmenu

ØSTERSKOVMENU

Stegt kammusling med marinerede tomater, 
grønne asparges, persilleolie samt kryddermayo, forårsløg og urter

//

Torsk med hvide asparges, babyspinat, 
marinerede ærter og ærtespirer samt skummende sauce med Fynsk rygeost

//

Dansk lam med aubergine, stegte ramsløg og majroe 
samt strandkål og sauce med lune krydderier

//

Dessert med syltede rabarber hyldeblomst og mandler samt
vanilleis med ruby chokolade

4 retter DKK 650,-

 

TILKØB

Sprød jomfruhummer med pok choi, pomelo, ingefær, 
orientalsk sauce og urter

DKK 195,-

//

Smørstegt kalvebrissel med timian, syltet asparges kartoffel, saltet citron, 
sprødt kyllingeskind, hønsereduction og solsikkeskud

DKK 150,- 

//

Udvalg af Danske og Franske oste med hjemmebagt knækbrød,
Bornholmske rugkiks og stikkelsbærkompot

DKK 150,- 

//

Pæredessert 
med chokolade, karamel og brændt marengs
samt skovsyre og sorbet

DKK 115,-

 

//
Baerii caviar (30 gr.), 
Creme fraiche, rødløg og dild

DKK 450,-

 

VIN- & SAFTMENU

4 retter vinmenu

DKK 600,-

4 retter saftmenu 

DKK 200,-

//

6 retter vinmenu

DKK 800,-

6 retter saftmenu 

DKK 300,-

STØRRE SELSKABER 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.