VINTER Aftenmenu

ØSTERSKOVMENU

Dansk blæksprutte med rosenkål,
stegte trompetsvampe, saltet citron, kefir og
persilleolie

//

Havtaske i Sønderjysk landskinke med
ægte sauce, karamelliseret blomkål, sprøde jordskokker fra Ilsøegaard
samt bronzefennikel

//

Dådyr fra Sønderhav
med tørrede frugter, små kålskud og henkogte rødbeder med peberrod og
anis samt sauce med morkler

//

Kirsebærdessert
med mørk chokolade, mazarin og brændte mandler samt iscreme
på Amarena kirsebær

 

4 retter DKK 650,-

 

TILKØB

 

Stegt jomfruhummer og Baerii caviar
med syltet og cremet artiskok, pomelo, skummende bisque
og sønderjysk rugbrød

DKK 195,-

//

Sprødt svinebryst med sauce ”bbq”,
cremet græskar, tranebær, syltede borettane løg og persille

DKK 185,- 

//

Udvalg af Danske og Franske oste med
hjemmebagt knækbrød, Bornholmske rugkiks samt valnødder i
portvin og honning

DKK 150,- 

//

Lun Fourme d´Ambert med bitre salater, ahornsirup
og smørstegt rugbrød

DKK 145,-

//

Dessert på æbler fra Hestehavegård, Vanille mousse, knas, karamel
samt is på brun farin

DKK 135,-

 

VIN- & SAFTMENU

4 retter vinmenu

DKK 600,-

4 retter saftmenu 

DKK 200,-

//

6 retter vinmenu

DKK 800,-

6 retter saftmenu 

DKK 300,-

STØRRE SELSKABER 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.