Vinter Aftenmenu
ØSTERSKOVMENU
Rimmet hellefisk med marineret kål,
lokale æbler og sprødt grønkål samt
syltet glaskål og silderogn
//
Filet af lange med karamelliseret løg blanquette,
jordskokkechips og spinat
samt persillepuré
//
Dådyr fra Sønderhav
med kvædepuré, ristede svampe,
rødbede med peberrod samt sauce på sort peber
//
Sprød tærte med orange creme,
appelsinsalat, blodappelsin sorbet samt karamelliserede nødder
og vanillecreme
4 retter DKK 700,-
TILKØB
Stegt jomfruhummer,
bisque, umodne ferskner, syltet selleri, cremet puré,
samt olivenolie og urter
DKK 200,-
//
Stegt rødfisk og kammusling, ponzu, savoykål, græskar,
shiitake og krydderurter
DKK 205,-
//
Glaceret kalvebrissel,
vintertrøffel, cremet blomkål, kyllingeskind samt syltede majroer
med anis og sennepskorn
DKK 195,-
//
Stegt svinebryst,
økologisk tatsoi fra Ilsøegaard, tørrede morkler samt
sauce på lune krydderier
DKK 275,-
//
Udvalg af Danske og Franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød
og valnødder i portvin og brun farin
DKK 155,-
//
Æbledessert
med gold chokolade, pistacie mazarin, sprød marengs
og sorbet på friske æbler
DKK 150,-
VIN- & SAFTMENU
4 retter vinmenu
DKK 600,-
4 retter saftmenu
DKK 200,-
//
6 retter vinmenu
DKK 800,-
6 retter saftmenu
DKK 300,-
STØRRE SELSKABER
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.