FORÅR Aftenmenu

ØSTERSKOVMENU

Hvide asparges med Dansk hummer,
skaldyrsmayonnaise, blomkål, urter,  krydderolie og crûdité

//

Havtaskehale i Sønderjysk landskinke
med ægte sauce og spinat samt aromatiske løg og ærtespirer

//

Dansk lammeryg
med grønne asparges samt sennepskorn, artiskok og cremet puré,
sauce med Vadouvan og oliven

//

Rabarberdessert
med pistaciemousse, syltede rabarber, vanilje creme og sorbet
samt lun berliner med hindbærstøv

 

4 retter DKK 700,-

 

 TILKØB

 Dansk blæksprutte,
sprød tærte,  tomatkompot, basilikum, grillet squash
samt ramsløg og hvid soya

DKK 200,-

//

Stegt Vesterhavstorsk
med bakskuld, persille og brunet smør samt
ristede hasselnødder og selleri

DKK 205,- 

//

Saltet kalvebrissel,
syltet majroe, sprøde jordskokker
og strandkål samt sauce på confiteret hvidløg

DKK 205,- 

//

Gråstener unghanebryst
med endive, rapini og peberrod samt
hønsereduction med citrontimian

DKK 295,-

//

Udvalg af Danske og Franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød
og valnødder i portvin og brun farin

DKK 155,-

//

Lun ananas 
med brownie, kokosmousse, karamel og vanilje samt
sorbet på kokos og citrongræs 

DKK 155,-

 

VIN- & SAFTMENU

4 retter vinmenu

DKK 600,-

4 retter saftmenu 

DKK 200,-

//

6 retter vinmenu

DKK 800,-

6 retter saftmenu 

DKK 300,-

STØRRE SELSKABER 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.