Aftenmenu

ØSTERSKOVMENU

Sprød jomfruhummer med ingefær syltet glaskål,
blodgrape, skummende bisque og urter

//

Havtaske stegt på benet med cremet jordskok,
chips, Gråstener æble og koriander vinaigrette

//

Dådyr fra Sønderhav med kvæde, syltede tranebær og svampe
samt stegt kål og sauce med frugteddike

//

Pandekage med mandarincreme,
lun sauce med bergamotte og dansk gin

4 retter DKK 650,-

 

TILKØB

Saltet kalvebrissel med krydret salami,
bagt selleri og sauce med trøffel 

DKK 165,-

//

Udvalg af danske og franske oste med valnødder i brun farin og smørstegt Sønderjysk rugbrød

DKK 175,- 

//

Baerii caviar (30 gr.)
Creme fraiche, rødløg og dild

DKK 350,-

 

VIN- & SAFTMENU

4 retter
Vinmenu DKK 600
Saftmenu DKK 200

//

6 retter
Vinmenu DKK 800
Saftmenu DKK 300

STØRRE SELSKABER 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.