VÅR Aftenmenu

ØSTERSKOVMENU

 

Stegt kammusling med peberrod, marineret agurk,
radiser, urtesmør, små salater og
Sønderjysk rugbrød

//

Skærising stegt på mælkebrød med hvide asparges, blåmusling,
baby spinat og skummende sauce

//

Gratineret lammeryg og saltede brisler med timian samt peberfrugt,
majroe, pok choi og sauce på lune krydderier

//

Rabarberdessert med vanilleis, bagte rabarber, hvid chokolade,
pistacie og mazarin

 

4 retter DKK 700,-

 

 TILKØB

Stegt jomfruhummer og bagt selleri, brunet smør, kapers, saltet citron og frisk peberrod samt skummende bisque

DKK 200,-

//

Vores hjemmerøgede laks med Kaviar, avocado og mandel
samt dild og sprød rug

DKK 205,- 

//

Braiseret kalvebrissel
med artiskok, små gulerødder og  cremet sauce
med citron timian.

DKK 185,- 

//

Grillet Dansk oxe med røget marv,
nye løg, rødvinssauce med sennepskorn,
 trøffel, selleri og kålskud

DKK 250,-

Udvalg af Danske og Franske oste med hjemmebagt knækbrød,
smørstegt Sønderjysk rugbrød, samt valnødder i
portvin og honning

DKK 150,-

//

Glaceret mousse på gold chokolade, hasselnød og kakao samt
iscreme på henkogte solbær

 

DKK 145,-

 

VIN- & SAFTMENU

4 retter vinmenu

DKK 600,-

4 retter saftmenu 

DKK 200,-

//

6 retter vinmenu

DKK 800,-

6 retter saftmenu 

DKK 300,-

STØRRE SELSKABER 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.