FORÅR Aftenmenu
ØSTERSKOVMENU
Hvide asparges med Dansk hummer,
skaldyrsmayonnaise, blomkål, urter, krydderolie og crûdité
//
Havtaskehale i Sønderjysk landskinke
med ægte sauce og spinat samt aromatiske løg og ærtespirer
//
Dansk lammeryg
med grønne asparges samt sennepskorn, artiskok og cremet puré,
sauce med Vadouvan og oliven
//
Rabarberdessert
med pistaciemousse, syltede rabarber, vanilje creme og sorbet
samt lun berliner med hindbærstøv
4 retter DKK 700,-
TILKØB
Dansk blæksprutte,
sprød tærte, tomatkompot, basilikum, grillet squash
samt ramsløg og hvid soya
DKK 200,-
//
Stegt Vesterhavstorsk
med bakskuld, persille og brunet smør samt
ristede hasselnødder og selleri
DKK 205,-
//
Saltet kalvebrissel,
syltet majroe, sprøde jordskokker
og strandkål samt sauce på confiteret hvidløg
DKK 205,-
//
Gråstener unghanebryst
med endive, rapini og peberrod samt
hønsereduction med citrontimian
DKK 295,-
//
Udvalg af Danske og Franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød
og valnødder i portvin og brun farin
DKK 155,-
//
Lun ananas
med brownie, kokosmousse, karamel og vanilje samt
sorbet på kokos og citrongræs
DKK 155,-
VIN- & SAFTMENU
4 retter vinmenu
DKK 600,-
4 retter saftmenu
DKK 200,-
//
6 retter vinmenu
DKK 800,-
6 retter saftmenu
DKK 300,-
STØRRE SELSKABER
Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.
Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.