Select Page

EFTERÅR Aftenmenu

ØSTERSKOVMENU

Oksetatar med stegt jomfruhummer,
saltet müsli, syrlige agurker, radise,
kryddermayonnaise og frisée

//

Stegt sandart med bønner, selleri,
brunet smør, hasselnød og kapers,
ærtespirer samt ørredrogn fra Stokkebye

//

Dådyr med svampe og kvædepuré
samt majroe, ramsløg, øko kål og
sauce med tørrede svampe

//

Fakkelgaardens hindbærdessert
Hindbærmousse og friske bær samt hyldeblomst
og sorbet med et strejf af hybenrose

 

4 retter DKK 750,-

 

 TILKØB

Stegt kammusling Sauce Oriental med soya og ingefær, små gulerødder, springløg, estragon samt sønderjysk rugbrød

DKK 225,-

//

Havtaske og sort hummer
som tærte i skummende bisque, tomater, grillet squash
samt basilikum og krydderurteolie

DKK 235,- 

//

Sprængt kalvebrissel
med kantareller, syltet græskar,
bitre salater, trøffel og gul vin

DKK 225,- 

//

Stegt duebryst
og saltet kråse, jordskok, bagte løg, syltede tranebær,
små morkler samt sauce med frugteddike

DKK 325,-

//

Udvalg af Danske og Franske oste
med hjemmebagt knækbrød, smørstegt Sønderjysk rugbrød
og kompot af stikkelsbær

DKK 165,-

//

Solbærdessert med gold chokolade,
ristede hasselnødder, brownie og karamel
samt solbær sorbet

DKK 165,-

 

VIN- & SAFTMENU

4 retter vinmenu

DKK 600,-

4 retter saftmenu 

DKK 200,-

//

6 retter vinmenu

DKK 800,-

6 retter saftmenu 

DKK 300,-

STØRRE SELSKABER 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.