Aftenmenu

18.00 – 20.30

MENU

 

Snacks

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

DKK 345,-

//

Lyksvad Oscietra caviar
med creme fraiche 48%, blinis
& tilhørende Champagne

DKK 845,-

 

3-retters

Helleflynder
med Ajo blanco, peberrod, stikkelsbær og radise  

//

Stegt kalvemørbrad
med glaserede løg, selleri puré og rødvinssauce med peber

//

Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos og marengs

DKK 495,-

 

5-retters

Helleflynder
med Ajo blanco, peberrod, stikkelsbær og radise 

//

Bagt kulmule
med sommerkål, muslingecreme og dild

//

Stegt jomfruhummer
med tomater, hummerbisque og limeblade

//

Stegt kalvemørbrad
med glaserede løg, selleri puré og rødvinssauce med peber

//

Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos og marengs

DKK 795,-

 

Fakkeloplevelse

3 slags snacks
med tilhørende Champagne

//

Helleflynder
med Ajo blanco, peberrod, stikkelsbær og radise 

//

Bagt kulmule
med sommerkål, muslingecreme og dild

//

Stegt jomfruhummer
med tomater, hummerbisque og limeblade

//

Stegt kalvemørbrad
med glaserede løg, selleri puré og rødvinssauce med peber

//

Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos og marengs

//

Kaffe & petit four

//

5 glas vinmenu med vand ad libitum

DKK 1755,-

 

Vin

 

1 glas champagne

Udvælges til den enkelte ret

DKK 245,-

//

1 glas vin

Udvælges til den enkelte ret

DKK 165,-

//

3-retters vinmenu

Sammensat til vores 3 retters menu

DKK 395,-

//

5-retters vinmenu

Sammensat til vores 5 retters menu

DKK 635,-

 

Snacks

 

Limfjordsøsters
med ponzu & Nouc mam 

DKK 50,-

//

Gougeres
med trøffel, gammel Knas & coppa

DKK 85,-

//

Sprøde kyllingechips
med urtecreme

DKK 65,-

//

Lyksvad Oscietra caviar 30 g
med 48% creme fraiche & blinis

DKK 645,-

 

Á la carte

 

Forret

Stegt jomfruhummer med tomater, hummerbisque og limeblade

DKK 185,-

//

Bagt kulmule med sommerkål, muslingecreme og dild

DKK 145,-

//

Helleflynder med Ajo blanco, peberrod, stikkelsbær og radise     

DKK 145,-

 

Hovedret

Stegt rødtunge med skummende muslingesauce, artiskok & persillepuré

DKK 325,-

//

Krogmodnet gris med morkelcreme, farseret morkel & gulerødder   

DKK 325,-

//

Stegt kalvemørbrad med glaserede løg, selleri puré og rødvinssauce med peber

DKK 345,-

 

Ost & Dessert

Osteservering
med smørstegt rugbrød, knækbrød & sødt 

DKK 145,-

//

Danske jordbær
med hvid chokolade, rooibos te og marengs

DKK 115,-

//

Brombær
med karamel, lakrids, creme anglaise og vaniljeis  

DKK 115,-

//

Petit four

DKK 65,-

 

Ved selskaber på mere end seks personer
bedes menuen aftalt på forhånd.

Det vil være muligt at bestille alle retter som vegetarisk. 

Der kan ske afvigelser i menuen
afhængig af årstid og råvarers tilgængelighed.