Frokostmenu

Onsdag – Lørdag 
12.00 – 14.00

Snacks

 

Limfjordsøsters
med ponzu & citron

DKK 45,-

//

Kyllingechips med urtecreme

DKK 55,-

//

Hjemmelavede saltede mandler

DKK 45,-

//

Marineret oliven

DKK 45,-

 

Frokostmenu

 

3-retters

DKK 425,-

//

2-retters

DKK 355,-

//

Bagt torsk
med grønne asparges, pighvarsauce & dild

//

Stegt kalvefilet
med karamelliserede løg, selleripuré & rødvinssauce

//

Danske Rabarber
med creme anglaise, skovmærke og vaniljeis

 

Smørrebrød

 

Stegt sild med syltede sennepskorn,
skrædderduels, syltede perleløg & dild

DKK 115,-

//

Kyllingesalat på Hopballe Mølle kylling
med stegte svampe & sprødt kyllingeskind

DKK 115,-

//

Kalvetatar med confiteret tomater,
urteemulsion, sort peber & sennepssalat

DKK 115,-

//

Stegt fiskefilet med håndpillede rejer,
cremet rejesauce & syltet gulerod

DKK 155,-

//

Stegt fiskefilet med remoulade,
frisk citron & urter

DKK 125,-

//

Æg & håndpillede rejer
Med citronmayo, urter & dild

DKK 125,-

 

Ost & Kage

 

Citronkage med mascarpone vaniljecreme
& urtesukker

DKK 75,-

//

Danske jordbær med hvid chokolade,
rooibos te & marengs 

DKK 110,-

//

Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød og abrikos marmelade

DKK 135,-

//

Petit fours

DKK 65,-