Frokostmenu
Onsdag – Lørdag
12.00 – 14.00
Snacks
Rømøøsters
med ponzu & Nouc mam
DKK 50,-
//
Kyllingechips med urtecreme
DKK 65,-
//
Hjemmelavede saltede mandler
DKK 45,-
//
Marineret oliven
DKK 45,-
Frokostmenu
3-retters
DKK 450,-
//
2-retters
DKK 395,-
//
Bagt kulmule
med sommerkål, hummerbisque & dild
//
Stegt kalvefilet
med karamelliserede løg, selleripuré & rødvinssauce
//
Brombær
med lakrids, creme anglaise, karamel og vaniljeis
Smørrebrød
Stegt sild med syltede sennepskorn,
skrædderduels, syltede perleløg & dild
DKK 135,-
//
Kyllingesalat på Hopballe Mølle kylling
med stegte svampe & sprødt kyllingeskind
DKK 135,-
//
Kalvetatar med confiteret tomater,
urteemulsion, sort peber & sennepssalat
DKK 135,-
//
Stegt fiskefilet med håndpillede rejer,
cremet rejesauce & syltet gulerod
DKK 165,-
//
Stegt fiskefilet med remoulade,
frisk citron & urter
DKK 135,-
//
Æg & håndpillede rejer
Med citronmayo, urter & dild
DKK 135,-
//
Nye kartofler med urte emulsion,
chips & havgus
DKK 125,-
Ost & Kage
Citronkage med mascarpone vaniljecreme
& urtesukker
DKK 75,-
//
Danske jordbær med hvid chokolade,
rooibos & marengs
DKK 115,-
//
Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød og abrikos marmelade
DKK 145,-
//
Petit fours
DKK 65,-