Frokostmenu
Onsdag – Lørdag
12.00 – 14.00
Snacks
Rømøøsters
med ponzu & Nouc mam
DKK 50,-
//
Kyllingechips med karljohan creme
DKK 65,-
//
Hjemmelavede saltede mandler
DKK 45,-
//
Marinerede oliven
DKK 45,-
Frokostmenu
3-retters
DKK 450,-
//
2-retters
DKK 395,-
//
Bagt Ising
med artiskok, spinat, hummerbisque
//
Stegt kalvemørbrad
med jordskokker, selleripuré m. røget marv
//
Praliné cremé
med æble, yoghurtsorbet og ristede hasselnødder
Smørrebrød
Stegt sild med syltede sennepskorn,
skrædderduels, syltede perleløg & dild
DKK 135,-
//
Kyllingesalat på Hopballe Mølle kylling
med stegte svampe & sprødt kyllingeskind
DKK 135,-
//
Kalvetatar med confiteret tomater,
urteemulsion, sort peber & sennepssalat
DKK 135,-
//
Stegt fiskefilet med håndpillede rejer,
cremet rejesauce & syltet gulerod
DKK 165,-
//
Stegt fiskefilet med remoulade,
frisk citron & urter
DKK 135,-
//
Æg & håndpillede rejer
Med citronmayo, urter & dild
DKK 135,-
//
kartofler med urteemulsion,
chips & havgus
DKK 125,-
Ost & Kage
Citronkage med mascarpone vaniljecreme
& urtesukker
DKK 75,-
//
Hvid chokolademousse
med vaniljeis, kakao og kirsebær
DKK 115,-
//
Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød og marmelade
DKK 145,-
//
Petit fours
DKK 65,-