Frokostmenu

Onsdag – Lørdag 
12.00 – 14.00

Snacks

 

Rømøøsters
med ponzu & Nouc mam

DKK 50,-

//

Kyllingechips med karljohan creme

DKK 65,-

//

Hjemmelavede saltede mandler

DKK 45,-

//

Marinerede oliven

DKK 45,-

 

Frokostmenu

 

3-retters

DKK 450,-

//

2-retters

DKK 395,-

//

Bagt Ising
med artiskok, spinat, hummerbisque

//

Stegt kalvemørbrad
med jordskokker, selleripuré m. røget marv

//

Praliné cremé
med æble, yoghurtsorbet og ristede hasselnødder

 

Smørrebrød

 

Stegt sild med syltede sennepskorn,
skrædderduels, syltede perleløg & dild

DKK 135,-

//

Kyllingesalat på Hopballe Mølle kylling
med stegte svampe & sprødt kyllingeskind

DKK 135,-

//

Kalvetatar med confiteret tomater,
urteemulsion, sort peber & sennepssalat

DKK 135,-

//

Stegt fiskefilet med håndpillede rejer,
cremet rejesauce & syltet gulerod

DKK 165,-

//

Stegt fiskefilet med remoulade,
frisk citron & urter

DKK 135,-

//

Æg & håndpillede rejer
Med citronmayo, urter & dild

DKK 135,-

//

kartofler med urteemulsion,
chips & havgus

DKK 125,-

Ost & Kage

 

Citronkage med mascarpone vaniljecreme
& urtesukker

DKK 75,-

//

Hvid chokolademousse
med vaniljeis, kakao og kirsebær  

DKK 115,-

//

Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød og marmelade

DKK 145,-

//

Petit fours

DKK 65,-