Frokostmenu

Onsdag – Lørdag 
12.00 – 14.00

Snacks

 

Rømøøsters
med ponzu & Nouc mam

DKK 50,-

//

Kyllingechips med urtecreme

DKK 65,-

//

Hjemmelavede saltede mandler

DKK 45,-

//

Marineret oliven

DKK 45,-

 

Frokostmenu

 

3-retters

DKK 450,-

//

2-retters

DKK 395,-

//

Bagt kulmule
med sommerkål, hummerbisque & dild

//

Stegt kalvefilet
med karamelliserede løg, selleripuré & rødvinssauce

//

Brombær
med lakrids, creme anglaise, karamel og vaniljeis

 

Smørrebrød

 

Stegt sild med syltede sennepskorn,
skrædderduels, syltede perleløg & dild

DKK 135,-

//

Kyllingesalat på Hopballe Mølle kylling
med stegte svampe & sprødt kyllingeskind

DKK 135,-

//

Kalvetatar med confiteret tomater,
urteemulsion, sort peber & sennepssalat

DKK 135,-

//

Stegt fiskefilet med håndpillede rejer,
cremet rejesauce & syltet gulerod

DKK 165,-

//

Stegt fiskefilet med remoulade,
frisk citron & urter

DKK 135,-

//

Æg & håndpillede rejer
Med citronmayo, urter & dild

DKK 135,-

//

Nye kartofler med urte emulsion,
chips & havgus

DKK 125,-

Ost & Kage

 

Citronkage med mascarpone vaniljecreme
& urtesukker

DKK 75,-

//

Danske jordbær med hvid chokolade,
rooibos & marengs 

DKK 115,-

//

Osteservering med smørstegt rugbrød,
hjemmelavet knækbrød og abrikos marmelade

DKK 145,-

//

Petit fours

DKK 65,-